arkadaşlar ben olmak istermiydiniz yani ben sen sen ben Olcan yani örnek veriyom mümkün değil böyle birsey çünkü
Salih olmak ister miydiniz
Salih bu mümkün değil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturarkadaşlar ben olmak istermiydiniz yani ben sen sen ben Olcan yani örnek veriyom mümkün değil böyle birsey çünkü
Salih olmak ister miydiniz
Salih bu mümkün değil
Basit örneği 8 Şubat
Aynen öyle
Yalnız bu erıc pulgar da yırtıcı bir tip görüyorum. En azından Taylan gibi pısırık değil sert topçu
Şimdi Şubat ayı icinde net bir şey söylemek gerekirse ya üstümüzden dogulayan sistemler olur ya da direk bize iner bu 2 ihtimal var sıcak tarafta kalmayız çok fazla.
Umarım doğulayanın kırıntılarıyla kalmayız
Gedson gitsin çaykur rizespor da kumda oynasın. Sahne Erıck pulgar'ın 🙃
Yok be sadece herkez bişeyler atıyor söylüyor modeller ise onlar kafayı hiç siyirmis yazı getirecek nerdeyse
Arkana yaslan bekle 3 -5 güne buralar bayram yerine dönecek 🥶
Şubat ayında soğuk tarafdayiz diye diye Subat bitecek
Serkan sende mi başladın gardasm geçmiş olsun 😂
Hayat gerçekçi değil sanki farklı alemdeyim
Salih gerçek dünyana dön hemen nerdesin sen
Hasancım eline sağlık Hasan61 👏
Bu Günlerde Yoğunum Biraz Pek Uğrayamıyorum Annemin Rahatsızlığı Var Biraz Onla Uğraşıyorum
Geçmiş olsun
Hayırlı kandiller herkese 🌹
Bendi bir xiaomi kullanıcısı olarak tavsiye ederim gayet hızlı ve güzel bir telefon yıllardır memnunum.
8 indeki sistem çok iyi gözüküyor 25-30 cm kar verdi modellerde de o tarihlere istikrar var bakalım nolcak bekleyelim. Bu gece de gfs ye bakarsak il geneli 3-5 cm kar alacağız ecm ye bakarsak sıkıntı, geçen ki sistem gibi olacağını düşünmüyorum.
cografyaciburak mutlu yıllar hocam ❤️🥳
Kimisi sıkılır, kimisi umutla bekler. Hayat böyledir işte 😂
İnşallah yağmayan yerlerimiz de alır sıra sizde bu sefer. En az senin kadar bende istiyorum ya 😂