O tarih zaten cepte ama en azından ondan önce bişeyler Kapsak iyi olmazmi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Şimdi Şubat ayı icinde net bir şey söylemek gerekirse ya üstümüzden dogulayan sistemler olur ya da direk bize iner bu 2 ihtimal var sıcak tarafta kalmayız çok fazla.
Umarım doğulayanın kırıntılarıyla kalmayız
-
- Resmi Gönderi
Umarım doğulayanın kırıntılarıyla kalmayız
Basit örneği 8 Şubat
-
- Resmi Gönderi
wriscuttern bugün salonda kardiyo yaparken yanımdaki çocuk Aykut elmas açmış bir yandan kardiyo yapıyor 😂😂😂
-
Basit örneği 8 Şubat
Aynen öyle
-
- Resmi Gönderi
Modellere takılmayın kesin değişecek ondan ben bakmıyorum değiştiği zaman takibe devam
-
wriscuttern bugün salonda kardiyo yaparken yanımdaki çocuk Aykut elmas açmış bir yandan kardiyo yapıyor 😂😂😂
Aykut Elmas bir yaşam felsefesidir
-
- Resmi Gönderi
Metroda giderken her seferinde siteyi açıp model paylaşımına baktığımda yanımda oturan veya ayakta duran insanların telefona bakması 🥵 şaka bir yana neye bakıyor bu çocuk dediklerini hissedebiliyorum.
-
Metroda giderken her seferinde siteyi açıp model paylaşımına baktığımda yanımda oturan veya ayakta duran insanların telefona bakması 🥵 şaka bir yana neye bakıyor bu çocuk dediklerini hissedebiliyorum.
Aynısını çok kez yaşadım 😀
Bir seferinde yanımdaki abi covid 19 yoğunluk haritası sandı 🥶
-
- Resmi Gönderi
Aynısını çok kez yaşadım 😀
Bir seferinde yanımdaki abi covid 19 yoğunluk haritası sandı 🥶
Aynen kardeşim riskli bolgedeyim
-
- Resmi Gönderi
Ben bazen TV ye bağlıyorum lap topu ordan bakıyorum. Benim kızlar oyun sanıyor onu😅 ateşle su oyunu
-
- Resmi Gönderi
Ben bazen TV ye bağlıyorum lap topu ordan bakıyorum. Benim kızlar oyun sanıyor onu😅 ateşle su oyunu
bok
-
İlk zamanlarda kız arkadaşıma Z500 ve temp. 850hpa atıp hiç bir şey yazmamıştım tepkisini ölçmek için, garibim benim hava durumu dışında her şeyi söylemişti :-D
-
arkadaşlar ben olmak istermiydiniz yani ben sen sen ben Olcan yani örnek veriyom mümkün değil böyle birsey çünkü
Salih olmak ister miydiniz
-
İlk zamanlarda kız arkadaşıma Z500 ve temp. 850hpa atıp hiç bir şey yazmamıştım tepkisini ölçmek için, garibim benim hava durumu dışında her şeyi söylemişti :-D
Ne zaman
-