şaheser ya inanılmaz bir konum
Ama gfs de ecmwf gibi düzelmeler var en azından batıladı ve yağışlar iç bölgelere güzel yayıldı daha değişeceğini düşünüyorum olumlu yönde,buralar yarın coşar o zaman
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturşaheser ya inanılmaz bir konum
Ama gfs de ecmwf gibi düzelmeler var en azından batıladı ve yağışlar iç bölgelere güzel yayıldı daha değişeceğini düşünüyorum olumlu yönde,buralar yarın coşar o zaman
İç bölgeler 5-6 Şubat için güzel geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sanki elle cizilir gibi Ankara'nın boşluğu hiç bitmez
Güzel yağış verdi haftasonu örtülük kar geliyor Kırıkkale'ye inşallah Ankara biraz sıkıntılı duruyor
1.2 Kadar düştü bakalım düşmeye devam ediyor
Aynen bir iki saate 0 derecelere düşer daha tutucu olur
1.6 Civarı bi sıcaklık vermiş MGM doğruluk payı ne brom oradan mı takip ediyorsun sen
Aynen ordan takip ediyorum kardeşim ama şu saatlere kadar 1 dereceye düşmesi gerekiyordu
Evet toprağım hafif orta arası yağıyor yeni baktım sıcaklık biraz düşse harika olacak bakalım bereketli olsun :D Yasin71
Sıcaklık şu an düşüşe geçti yağış iyi olursa gece 3-5 cm örtü oluşur
mertcan1806 kar başladı hafif tutmaya başladı ama sıcaklık hâlâ yüksek 😬
Takip edemiyorum maç var Ankara için kar durumu nedir şuan da bulunduğum yerde biraz yağıyor var mı artma durumu ya da önümüzdeki günler de yüksekler merkez iyi kar alır mı
Düzelmeler olursa haftasonu güzel yağış alırız şu an gfs yağış vermiyor 5-6 Şubat için
Takip edemiyorum maç var Ankara için kar durumu nedir şuan da bulunduğum yerde biraz yağıyor var mı artma durumu ya da önümüzdeki günler de yüksekler merkez iyi kar alır mı
Gece kütle geçişleri olacak ama öyle etkili bir yağış beklemeyin.
Jma güncellemesi bitti. Takip eden herkese teşekkürler.
Geldim ama geç kalmışım eline sağlık kardeşim 👏
Hadi bakalım bereketli olsun toprağım
inşallah toprağım bakalım yarın öğle saatlerine kadar yağış gösteriyor, gündüz merkez tutmaz görsel olarak izleriz yüksekleri iyi kar alır ama
Yaso Eskişehir'de yine gorebilirmiyiz kar
dün gibi olmaz gece kar geçişleri olacak
Sıcaklık olarak mı :D
hayır yağış bakımından
Kırıkkale'de sıcaklık sorunu olmaz ise güzel kar alır gibi bakalım su olsunda tutmasada olur :D
dün gecenin bi tık fazlası olur ![]()