Kar başladı Afyon Anitkaya da
Hayırlı olsun dayım maşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar başladı Afyon Anitkaya da
Hayırlı olsun dayım maşallah
2012 kışı gerçekten efsaneydi sonrada öyle kar kırıkkale'de pek göremedik
Aynen umarım bu sene de görürüz 🙏
öyle olsun hemen atayım
İnşAllah bekliyorum
1100 rakıma inermi kar havada olsa bile görmek isterim
Örtü alır 5 cm 😎 foto yollarsın artık
Bu gece Ankara'nın yüksek kesimlerine kar geliyor. Merkez kky olacak.
Yerguney geloo abi oraya doğru 😎☃️
Arkadaşlar herkese merhaba. Hastane işleri vs derken bölge konusuna bakamadım sadece güncellemeleri takip edebiliyorum.Son veriler ışığında baktığımızda, önümüzde uzun süreli yağışlı soğuk havalar olacak bölgemiz adına. Yarın Ankara Kayseri Konya da rakımı 1000 ve üstü yerler beyaz örtü oluşur. Merkez kky ve yağmurlu olacak. Yağışlara baktığımızda çok güzel bol yağışımız gösteriyor. Ay sonu bu şekilde Şubat başı 2-3-4 günü bölgemizde kky ve kar yağışına dönüşecek. Merkez dahil örtülü sistem bekliyorum. Her güncelleme güzel çıktılar GELİYOR, İç Anadolu bölgesi olarak sistemi garantiledik diyebilirim. Artık yaşayıp göreceğiz, vade yaklaştıkça paylaşımlar yapılacak. Soru sormak isteyen sorabilir,müsait olduğumda elimden geldiğince cevaplayacğım.
Her haritada Kırıkkale genelde azın azı görüntü oluşuyor millet 20 cm alıyorsa biz 2 cm alıyoruz :D Yasin71
Öyle yıllardır bu değişmiyor özellikle Ankara Kırıkkale hattı kabak gibi boşluk çıkmasıyla meşhur. Bunun birçok sebebi var aslında dağların konumu karacadağ güneydeki bize engel teşkil,alçak basıncın konumu Akdeniz'de patlayan ab'nin derinliği vs işin içinde. Daha birçok etmen mevcut yani öyle sağlam cephe yağışların alacağız ki bizi öyle keser. Önceki dönemlere baktığımızda 2007,2012 sezonu bunlara örnek
Hayırlı günler hayırlı Cumalar herkese..
Hava dünden beri acı soğuk Anıtkaya da,kar beklerim eli kulağında İNŞAALLAH
inşAllah dayı hayırlı günler
merkezi boş bırakmıs ama sistem gittikçe erteleniyor ayın 5 ine ertelendi şakamı bu
Bu haritaları pek dikkate de almamak lazım çok değişiyor aslında
Gfs düzeldi çok güzel geldi. Taşlar oturana kadar takibe devam 😎
Bu sefer olacak gibi inşallah Döngü kırılıyor özellikle 2-4 şubattan ümitliyim ab rotası çok önemli
4 ü baya sağlam duruyor ama öncesinde rakımı yüksek yerler beyazlar örtü oluşur 😎
Fırıldak Gfs yağışları azaltmış ecmwf ens fena değil. Akşama bakalım daha çok değişir yağış
Cidden harika geldi böyle gelsinnnnn ama sıcaklık sıkıntı biraz
Evet biraz sıcaklık sorunu olacak gibi bakacağız artık nasibimizde ne varsa
Gfs iç Anadolu yu gömdü harika görüntüler cidden. Ama sevinmek için daha erken takip edelim inşallah
Kükürtle demir bileşimlerinden biri...
Çatı
Isıcak