14 Şubat ne yaw sevgiler günü sevgi bir omurdur
Aynen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur14 Şubat ne yaw sevgiler günü sevgi bir omurdur
Aynen
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
14 şubat hürafe ya kim inanıyor böyle şeylere arkadaşlar yalan hep bunlar 😂😂
>>>WinteR<<< Melih08 Aligunaydin doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara 🥳
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler başkanım ve herkese
Eskişehir yağış girişiyle baya düşmüş sıcaklık kara döndü. İlerleyen saatlerde buraya ulaşacak kütleler gece özellikle Ankara rakımı yüksek yerler güzel kar yağışı alır.
Bu meteoroloji kurumunun ne yaptığınızı anlayan var mı Allah aşkına ? İşi bilen adam hiç mi yok adamlar ne sıcaklığı biliyor ne bir şey; kafalarına göre ikon koyuyorlar, açıkçası benim bu sistemden umudum yok,olursa da sürpriz olur. Sıcaklıklar baya yüksek seyrediyor gece geç saatlerde kar seviyesine düşebilir ama onda da yağışımız olmaz, yoğun kar nerdeymiş hani ?
Siz yine iyisiniz burda fırtına ile birlikte karla karışık yağmur yağdı 😂
Hayırlı nurlu geceler bereketli ibadetler
İnşaALLAH
Hayırlı geceler başkan. İbadetlerimizi Rabbim kabul buyursun inşAllah
Semih Kaya GS’de diyorlar, doğru mu ?
Evet doğru ben şaka sanıyordum ciddi ciddi adamı getirmişler ya 😂 neyse disiplinli karakterli topçu, ha gerek var mıydı orası tartışılır
Çok ağır bir futbolcu. Adam kaçırırsa yakalama olasılığı sıfır. Alan hakimiyeti inşallah gs defasında ki çöpler yüzünden bu adam sırıtmaz
Katılıyorum abi bizim geri Allah'a emanet
arkadaşlar ben olmak istermiydiniz yani ben sen sen ben Olcan yani örnek veriyom mümkün değil böyle birsey çünkü
Salih olmak ister miydiniz
Salih bu mümkün değil
Basit örneği 8 Şubat
Aynen öyle
Yalnız bu erıc pulgar da yırtıcı bir tip görüyorum. En azından Taylan gibi pısırık değil sert topçu
Şimdi Şubat ayı icinde net bir şey söylemek gerekirse ya üstümüzden dogulayan sistemler olur ya da direk bize iner bu 2 ihtimal var sıcak tarafta kalmayız çok fazla.
Umarım doğulayanın kırıntılarıyla kalmayız
Gedson gitsin çaykur rizespor da kumda oynasın. Sahne Erıck pulgar'ın 🙃