Çetvelleri hazırlayın pazar akşamı pazartesi sizin oralar kopacak
İnşallah hocam 😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇetvelleri hazırlayın pazar akşamı pazartesi sizin oralar kopacak
İnşallah hocam 😎
Sabah işe geldik ve yollarda yine birşey yok be toprağım 3 sistemdir yollarda örtülü bi yağış alamadık yine olmadı ama toprak suyu çekiyor kuraklık bazında iyi diyelim ne diyelim
Yasin71
Yanımız yarım metre kar aldı bu sistemden umutluydum ama anlamadım eriyip gitti nasip değilmiş. Dağlarımız, yüksek kesimler iyi kar aldı ama buna şükür diyelim. Önümüzde pazar günü ve özellikle pazartesi güzel kar gözüküyor onu bari kaybetmeyiz umarım toprağım 🙂🖐️
Sıcaklık düştü çok güzel yağıyor maşallah ❤️
Başladı bakalım devamı gelecek mi yerler de beyazlıyoo 😎❄️
30 cm var arabaların üzerinde kırıkkalede olmaması çok garip dışarı çıktım çok güzeldi
Maşallah çok iyi yağdı angaraya ya
Ankara hala tipi şeklinde kar alıyor o kadar kütle in kırıkkale ye ulaşamaması imkansız gibi bir şey değil mi 🤨 atmosfer tahmin edilemiyor tabi ama kırıkkale dibimizde sonuçta. Gece ilerleyen saatlerde alırsınız bence.
Valla çok saçma anlam veremiyorum atmosferin işine, yaklaşık bir saattir hafif şekilde yağıyor sağlam başlamadı gitti. Gökyüzü kapalı turuncu şekilde. Umarım hayal kırıklığı yaşamayız
Yapma be ins devam eder
İnşAllah bakalım bekliyorum 😪
Yaso senden gol haberi bekliyom bugece ins
İnşAllah kardeşim. Bi 15 dakika falan yağdı çatıları beyazlattı şu an kesildi patlayacak gibi Kırıkkale pek tad vermedi
Bu arada mgm 2.4 sıcaklık gösteriyor ama pek inandırıcı gelmiyor. Başka yerlerden bakıyorum 1 dereceye kadar düştü mertcan1806
Yağış başlamış fakat sıcaklık biraz sıkıntı bakalım bereketli olsun Yasin71
Aynen şükür biraz rötarlı geldi ama olsun 2 2.5 saatlik yağışımız var sıcaklık düşecek eksilere 5 cm alsak yeter 💪
mertcan1806 bir saat yanımız kopuyor bizde bekliyoruz bakalım patlamasak iyi 🤣
Şunu buraya bırakıyorum kar yağarken bakarsınız 😎
Merkezde kar var ama pek kuvvetli değil. Orta denebilir. Arabalar tuttu.
Gözün aydın maşallah asıl gece kopuş olacak
5 cm olur herhalde
5-8 cm arası olur gibi bakalım
Asıl kütleler gece giriş yapacak