Alinmadin demi samimi gördüğüm için öyle dedim
Estağfurullah hocam olur mu öyle şey bende sizi zaten samimi gördüğüm için takılıyorum ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAlinmadin demi samimi gördüğüm için öyle dedim
Estağfurullah hocam olur mu öyle şey bende sizi zaten samimi gördüğüm için takılıyorum ??
Vicdansız bu kısılmış halimi ??
Sesli güldüm ?? 3 aşağı 5 yukarı önemli değil örtü olsun da yeter çok şükür hocam ?
Angora hocam nazar mı ettiniz Kırıkkale'de de yağışlar kısılmış biraz ??
Yeni mi başladı ben kaçıyorum :koşma:
Dışarısı soğuk hocam sıkı giyinin kaçarken ??
Pazartesi salı çok güzel yağışlar var benden tavsiye bosverin modeli haritayı cm hesaplamayı alın kahvenizi çayı izleyin çıkın gezin kar altında tadını çıkarın keyfini sürün belki sezonun son kar yağışı bilemeyiz
Hocam bismillah durun kış yeni başladı ?? 25 indeki sistemde karakolluk olacağız
Hz. Peygamber hadis-i şeriflerinde;" Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır." buyurarak bu ayların manevi feyzine işaret buyurmuşlardır. Mübarek 3 aylar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Yaso turnayı gözünden vurdun bu sefer ?
inşallah hocam ya ??
İnşallah tüm bölgemiz sevinir hayırlı bereketli gelsin. Hocam Kırıkkale 30 u zorlar mı sizce ?
Dur yasom onumuzdekini cozemedik daha ??
? Haklısınız hocam da gönül istiyor doymuyor ??
Angora hocam şimdiden 25 indeki sistem için diyagramlar bariz derecede artmış %45' lerde ?
ecmwf niye öyle ya
Umarım düzelir ki düzelecek diyagramlar sağlam
Arkadaşlar çok şükür bu sistemde az ya da çok bizi tatmin edecek gibi duruyor. Maşallah ?
Konu değilde duruma göre açıklama yapacam
Yani açıklama demek istedim bende ? bekliyoruz hocam teşekkürler