Elazığspor - Vanspor maçı yarıda kaldı muhtemelen hükmen Vanspor sonraki tura yükselecek
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Kahramanmaraş İstiklalspor 2.Lig'e yükseldi
-
Alanyaspor ligde kaldı Bodrum'un serüveni 1 sene sürdü ve küme düştü son hafta heyecan kalmadı fazla
-
Aracı düzelttiler ama her yarış yine sorun çıkıyor Alonso yine puansız tamamladı haftayı
-
F2'de kaoslu bir başlangıç oldu
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sauber bir üyelik aldı bir daha da online olmadı..
Profilinde Kimi Raikonen benimde dikkatimi çekmişti üyelik aldığında.Buz adam derlerdi ona,belli hareketler dışında asla farklı bir tepkisi,sevinci veya bir gülümsemesi olmazdı Raikonen'nin
Sen yaz ben takip ediyorum 🙂
eskiden daha da fazla bakar takip ederdik canlı ve herkese açık yayınlandığı zamanlarda
Abi sende çok cevher var ya arada konusu açıldı mı ortaya çıkıyor anlaşılan daha tanımadığım çok yönün var
-
yeni üyeler arasında f1 seven birini görmek hoşuma gitti bu işte tuzumuz olduysa ne mutlu bana
bu hafta finallerim sona erecek haftaya sıralama işine vs de el atacağım
-
Muşspor 2.Lig'e yükseldi
-
-
Geçen hafta özellikle sıralama turlarında karmaşıklığa yol açan C6 bir kez daha sahnede
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gençlik Ligi'ne iki takım yollayacağız
Galatasaray u19 A takım şampiyon olup direk lig aşamasına katıldığı için lig aşamasından katılacak
Trabzonspor u19 yerel şampiyonlar kategorisinden bu sene olduğu gibi elemelerle katılacak
-
En azından Trabzonspor 19 şampiyon oldu
Son iki hafta bakalım genç ağırlığı ne olacak kadroda
-
Gençlerbirliği geldi Ankara soğuktur ben Bolu'yu düşünmüştüm ama çok fark yedi bugün
Sivas düştü yerine soğuk yer lazım
-
Sivas düştü yerine soğuk yer lazım