ilginç bir maç dönebileceği tahminindeyim ki özellikle Arjantin yener Arabistan yenilirse Meksika'nın Çıkma Şansı Var
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Suudi Arabistan - Meksika
Gün: Yarın
Saat: 22.00
Yayın: TRT 4K, TRT 1
Ödül: 300 HS Puan
-
VİRA Bismillah
-
ECMWF Kontrol hangisi oluyor söyleyebilir misiniz
-
Patlama olda değil direk patlarsa oldu
SON DAKİKA: Dünyanın en büyük aktif yanardağı Mauna Loa, 1984'ten beri ilk kez Hawaii'de patlamaya başladı. İngilizce yazının çevirisi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Patlasa neler olur bu işlerden anlayanları yoruma davet ediyorum
-
Dünyanın en büyük aktif yanardağı olan Hawaii'deki Mauna Loa, 38 yıl sonra harekete geçti
-
He bide şu var abim,
Masaallah dediğimiz 3 gün yaşıyor

sıcak çıktıdır yav (umarım)
-
ses sert çıkar bizden biraz hocam

-
İyi Geceler HS Ailesi
-
Dünden beri diyorum çok oynuyor kolbastı oynarken bu kadar oynamıyorum ben
İyi Geceler Takip Eden Herkese
-
Sonucu Doğru Bilen ismail1903 Tebrik Ederim
Yarışmalarımız Tam Gaz Devam Edecek
-
Vira Bismillah İyi Takipler Ara Ara Uğrarım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu senaryo neymiş böyle 😧 2018 in Türkiye'ye akmış hali
OHAL Gelir mi
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.