Uzay’da Orta ve Doğu Karadeniz bulunmuş sanırım
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
güncelleme geldi 5.5 yükseltme olacak hazırlık yapılıyor
Gelince kendini belli eder zaten geçenkinde tekrar giriş yapmamızı istemişti

-
Bu arada petrol düşüşe geçmiş yine indirim gelebilir 2-3 güne zam olsa anında yansıtılırdı
-
Sinan abi siteye yenilikler gelmiş farketmedik degil

Ne yeniliği gelmiş ben niye farketmedim ya

-
ABD erken seçime gidebilir gibi duruyor

-
Kurban bayramınız mübarek olsun, biraz geç yazdım malum köyde internet bulmak zor 😅
Seninde bayramın mübarek olsun
-
UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi Heyecanı Bugün Başlıyor. Temsilcimiz olan takımlar için haftaya mesai başlıyor demektir bu .
1 tane ödüllü toplam 3 tane anketimiz olacaktır elbet haftaya oynanacak maçlar için

-
Whisper abi ne yazdın öyle yav sana hayranım gerçekten

-
Hava sıcakılıkları çok yükselmesin yeter bana 25-30 ideal bana o kadar sıcakta durulmuyor
-
Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun
Senine başkanım
-
Cem Bölükbaşı yine yarış dışı kaldı
Bu çocuğa bence nazar boncuğu taksınlar kurşun döksünler ... 4-5 kere yarış dışı kaldı kesin nazar var yav
-
Yabancı hakeme bakış açınızı detaylı anlatabilir misiniz?
Mehmet Büyükekşi: "Erasmus türü, UEFA üyesi ülkelerle hakem değişimi planlıyoruz. Elit hakemlerimizin başka bir ülkede, karşılıklılık ilkesiyle, onların hakemlerinin de bizde maç yönetmesi konusunda kararımızı aldık."
-
Dünya genelinde birçok takıma sahip olan City Football Group, BB Erzurumspor'u almak istiyor.
-
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Eğer Fenerbahçe 5 yıldızlı forma ile sahaya çıkarsa, burada benim şahsi bir tavrım olamaz. Talimat ve yönetmelikler neyi gerektiriyorsa uygularız
-
Oynana müsabakalar sonucu güncel UEFA Ülke Puanı Sıralaması
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.