Şampiyon Galatasaray oldu
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İtalya evinde kayboldu
Ferrari ve Antonelli q2 de veda etti ve büyük sürpriz Aston Martin geri döndü iki araçla q3 e kaldı. Alonso ile son kez 1 şampiyonluk gelir mi acaba seneye merakla bekliyorum
-
Formula 1'de 7.virajdayız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu saatten sonra hayatta dönmez maç ZTK'de şampiyon Galatasaray
-
ZTK Finali günü
-
Hafta içi kupa maçı bu maçtan daha heyecanlı geçer bence
-
Trendyol 1.Lig'de normal sezon sona erdi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Son maçta özellikle bol gol beklediğim karşılaşma Adanaspor - Boluspor müsabakası Iğdır FK yenmesi durumunda averaj lazım olacak Bolu'ya
İlk yarı 6-0 Bolu üstünlüğüyle sona erdi 3-4 gol daha olur şu anki Iğdır FK 1-1 Karagümrük sonucu zaten averaja gerek olmadan play-off hattına sokuyor
-
Trendyol 1.Lig'de normal sezonun sonuna geliyoruz
Düşecek son takım ve Play-off hattının sıralaması belli olacak
Son maçta özellikle bol gol beklediğim karşılaşma Adanaspor - Boluspor müsabakası Iğdır FK yenmesi durumunda averaj lazım olacak Bolu'ya
-
En çok görsel anlamda uğraştığım tasarım olabilir kendimi geliştirmeye devam
Tesadüf olarak karşıma çıktı haberim yoktu Formula 4 İtalya'da bu sezon Türkiye'yi temsil edecek bir pilotumuz var Emir Tanju şöyle yeni olmuş yarış videosunu bırakıyorum
Italian F4 Championship - ACI Racing Weekend Misano round 1 - Race 1🔴 LIVE | The Italian F4 Championship kicks off at Misano!The opening race of the season gets underway at the ACI Racing Weekend, with a new grid of rising s...www.youtube.com -
Ben kazanacak adam tutmuyorum ya 😅
Kazanan kişilerden bir piastriye sempatim var
-
Colapinto ile 5 yarış için anlaşmışlar tutarsa devam ederler geçen sezon tuttuğum kişilerden biriydi kendisini devam etmesini isterim
-
F1'de Birkaç Takımı sürücülerini değiştirdi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir başka seviye
İki maçta olmayacak şeyler oldu hala da oluyor.
İki maçta 12 gol,neyin ne olacağını da kestirmek zor
İnter 3 Barcelona 3
Uzatmalar da bakalım ne olacak
Inter turladı