mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

MSÜ’de sözele fazla yüklenmişler anladığım kadarıyla

TYT’de Türkçe ve Matematik’i zor yaparlar zor dediğimde o kadar zor değil MSÜ’ye girip asker olacaksın zor yapmalarının nedeni bu olabilir

Dün bizim okulumuza denizcilik fakültesi seminere geldi sırf maaşı ve iş garantisi için okulda 11. Sınıfların erkeklerinin neredeyse hepsi denizci olmayı kafaya koydu artık bakılan şeyler para ve iş garantisi oluyor seçim yapılırken

seneye MSÜ sınavına gireceksin sanırım kara harp okulu olduğuna göre hedef

bu arada bu sene TYT İçin ÖSYM'nin ortaokul ve liselerin yanına ilkokulları da sınava açarlarsa şaşırmam

Yoksa ben fizikçiyim. Sevdam var fiziğe. Veya meteorolojiye ilgim var. Spor muhabiri olmak isterdim hep. Ama bir garantisi yok bu mesleklerin. Bunların hepsine dikkat ediyorum. Devlette çalışan bir meteoroloji mühendisi ne kadar maaş alıyor ki?? Veya bir fizikçi. Bitirip ne yapıyor. Elbette Boğaziçi fizik mezunlarından vs bahsetmiyorum. Onların işi garanti. Ya ötekiler? Söylemek istediğim, 3.3 milyon kişinin katılacağı bir sınav, 4 sene sonra tavan yapacak işsizlik sorunu vs vs vs

3.3 ama o 3.3 ün içinde kimler var önemli olan o içlerinde 65-80 arası olanlar olduğu da söyleniyor adam sırf diploma için sınava girmiş AYT de işler belli olur

TFF 2. Lig Kırmızı Gurup

Sakaryaspor 1 maçlık avantajını kaybetti Hekimoğlu fırsatı kullandı fark 1’e indi

Afjet Afyonspor 2-0 Sakaryaspor

Hekimoğlu Trabzon 2-0 Sivas Belediyespor

1-Sakaryaspor 68

2-Hekimoğlu Trabzon 67

Son 7 Hafta