wriscuttern nasıldı?
MSÜ’yü soruyorsan girmedim dostum senin nasıldı ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern nasıldı?
Sosyal tamamen bilgiye dayalıydı. Coğrafyayı anlarım da Tarihte çok bilgi vardı. Felsefe sorularını Nietçhe hazırlasa daha rahat çözerdim. Yine 3 tane çözdüm. Matematik soruları hiç fena değildi. Keyif aldım. Ama terletti. Geometride ne kadar açığım olduğunu da gördüm bu sınav. Fizikte emin olmadığım sorular vardı. Bu üzdü biraz. Kısacası tytyi hala bırakmamam gerekiyor. Bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum. Özellikle matematik zorlamışlar epey. Az çok fikir sahibi oldum
MSÜ’de sözele fazla yüklenmişler anladığım kadarıyla
TYT’de Türkçe ve Matematik’i zor yaparlar zor dediğimde o kadar zor değil MSÜ’ye girip asker olacaksın zor yapmalarının nedeni bu olabilir
Sosyal tamamen bilgiye dayalıydı. Coğrafyayı anlarım da Tarihte çok bilgi vardı. Felsefe sorularını Nietçhe hazırlasa daha rahat çözerdim. Yine 3 tane çözdüm. Matematik soruları hiç fena değildi. Keyif aldım. Ama terletti. Geometride ne kadar açığım olduğunu da gördüm bu sınav. Fizikte emin olmadığım sorular vardı. Bu üzdü biraz. Kısacası tytyi hala bırakmamam gerekiyor. Bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum. Özellikle matematik zorlamışlar epey. Az çok fikir sahibi oldum
İnternete düşsün de çözeriz
İnsan suratlı kertenkele vücudu olan yaratık köyde panik yarattı. Yerel halk şokta ! --- >> https://bit.ly/3DdmRR3
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar. hayirli geceler herkeze
Hayırlı geceler olsun
Günaydın
Günaydın herkese hayırlı sabahlar.
Hayırlı sabahlar herkese
selamın aleyküm cümleten
hayırlı sabahlar
Aleykumselam, hayırlı günler herkese
Amasya, Merzifon'da 2 yıl önce katıldığı bir yayında uyuşturucuyla mücadele çağrısında bulunan muhtar, bir uyuşturucu operasyonunda yakalanarak tutuklandı.
Hayırlı geceler