Usta Sanatçı İlhan İrem Hayatını Kaybetmiş Allah Rahmet Eylesin
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Takımlarımızın UEFA Fikstürü en geç 01.00 gibi sizlerle olacak UEFA Ülke Puanı Sıralaması ile Birlikte
-
Biz de Twitter da zamanında aktif olabilseydik sitenin reklamı olurdu şu an bile aktif değil o yüzden üye olanlar az
-
Merak etme abim zaten reklamlardan gelen sıfır ..
Aslında reklam olayı artık geride kaldı önemli olan sosyal medyada aktiflik o olursa # leri de güzel kullanabilirsek illa ki popüleriteyi tavana çıkarabiliriz
Mesela ben siteye bir zaman sitede tahminci olan Kerem Ökten sayesinde katılmıştım uzun lafın kısası sosyal medya kimdeyse güç ondadır
-
Bu sene Salih gelirse 24 saat aktif olucam
O Banlanmadı mı ben öyle hatırlıyorum sanki abi
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
UEFA, resmi sitesinden Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçında taraftarların yapmış olduğu tezahüratlardan ötürü konuya ilişkin Etik ve Disiplin müfettişi atadığını açıkladı.
-
Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında atılan "Vladimir Putin" sloganı nedeniyle, UEFA icra kurulunun maçın gözlemci ve temsilcileriyle görüşerek toplanma kararı aldığı bildirildi. Fenerbahçe’nin uluslararası müsabakalardan men edilmesi gündemde.
İş resmiyete döküldü bakalım sonuç ne olacak
-
acaba iphone la ilgili bir sorun mu samsung da çalışıyor çünkü
-
Benim görüşüm haber doğruysa en ağır olarak Fenerbahçe’yi Avrupa’dan men edip 3. Eleme turuna lig 5. Sini çıkarabilirler takipteyim
-
UEFA İcra Kurulu Acil Koduyla Telekonfernasla Toplandı
Maçın gözlemci ve temsilcileriyle görüştüler Putin tezahüratı Fenerbahçe’ye büyük sıkıntı yaratacak
(Ahmet Çakar)
-
Üst menüdeki profil fotoğrafıma 3-4 kez bastığımda açabiliyorum. Biraz stres ediyor beni
Bir tek bende mi oluyor?The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Telefonda böyle bir sorun var sanırım çünkü bende de oluyor hatta telefondan anketleri bile açamıyorum bu güncelleme bir tuhaf yanı bu
-
Azerbaycan Temsilcisi Karabağ Yoluna Devam Ediyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saati Belirsiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Liginden Devam Edecek :coksıcak:
-
Fenerbahçe (1) -1 Dinamo Kiev 88'