mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

O 26 numara kim acaba en çok o döndü

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ben şimdilik denemelere ara vereceğim sanırım. Branş denemeleri hariç. Yayınevleri neler yapacak bir bakalım. Stabil devam edemezler . +30 dakika da boşuna değildir kesinlikle. Çok kötü bir karar oldu bu. Ayırt etme çok zor olacak bu sene. Ya basit 2020 vari bir tyt, zor ve eleyici ayt, ya da tam tersi olacak kanaatimce. 2 soru çözen üni okuyacak ayrı mesele o.

ben diyeyim mi seneye adam az bırakmaya çalışacaklar yani 2020 az üstü olur 2021 altı olur çünkü seneye sistem değişme ihtimali fazla gidişat onu gösteriyor

kurgulama konusun da haklısın doğrularıda var ama hiç bir zaman Harmanka'ya asla savaşılarak alınmamıştır kaleyi dönemin komutanı müslüman olduğunda Köse Mihal kaleyi savaşsız Osmanlı Devleti'ne bağlamıştır bunun gibi 2-3 kale daha var hatta savaşsız veren tekfurlara ödül olarak kale komutan mı derler bilmiyorum ama Bizanslarda Tekfur deniyor işte o görevi verdiler Aya Nikola nın kalesi Devlet olduktan sonra ki ilk kale fethidir ama ortada Devlet yok halen zannımca 100.bölümü bekliyorlar çünkü 77-81. bölüm falan oldu

Akşam oynanacak inanılmaz bir Anadolu derbisine hazır mıyız iki şehirde zamanında büyük bir devletti bakalım bugünkü maçı kim kazanacak

Trabzonspor - İttifak Holding Konyaspor

Maç öncesi Trabzon’da oteller doldu yer kalmadı

Şampiyonluğa oynadığında her sene 4-5 marş yapıyorlar çok hoşuma gidiyor bu

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Helvamızı kavurun çoktan ayarlanmış bile bu 2 yıl öncenin haberi nasıl kaçırdık bunu biz

Harici İçerik youtu.be

04:15 den sonrası aslında çok önemli öncesi bu sene YKS’ye girecekleri ilgilendiriyor 04:15 den sonra ki kısım Benin düşüncemle örtüşüyor siz ne dersiniz (umarım bize yani 2024 tayfaya patlamaz bu)

Harici İçerik youtu.be

Rusya'nin gövde gösterisine mi ihtiyacı var? ABD olmasa Ukranya yı alması 2gunu geçmez.Ukranya'da eli zayıflayan tarafın eli dünyanın her bölgesinde zayıflayacak.

Bence yanılıyorsun tekrar diyorum ellerinde 4-5 tane SİHA’mızdan var 2-3 tanesini gönderseler işler değişir bir anda

Benim burnum sistem değişikliği kokusu alıyor nedense yine hadi hayırlısı hayır sene sene yapacağına bütün yıl için duyur ama bazılarında sınava girecek yığılmayı azaltmak içğn yapıldı diyorlar malum 2024 tayfa da sınava 1 milyon 250 bin kişi yeni girecek 1 milyon 780 bin şuna girenler zaten bir anda iki katına çıkacak