Maç Ertelemesi
Çaykur Rizespor - Fraport TAV Antalyaspor olumsuz hava koşulları nedeniyle 22. Dakikada durduruldu maç ileri bir tarihe ertelendi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMaç Ertelemesi
Çaykur Rizespor - Fraport TAV Antalyaspor olumsuz hava koşulları nedeniyle 22. Dakikada durduruldu maç ileri bir tarihe ertelendi
Çaykur Rizespor - Fraport TAV Antalyaspor olumsuz hava koşulları nedeniyle 22. Dakikada ara verildi karar bekleniyor
Giresun’da sahil yolunmuşsun tutmaya başladığı haberi var oradan geçecek sürücülerimiz dikkatli olmasını rica ediyoruz
Giresun merkezde son durum ne ? Oturan yok mu hiç orada gedikkaya ya gelirken dikkat yollar beyazladı
Yusuf yazıcı da sanırım CSKA ya kiralanmış mustafa28
Evet hocam
2017 den sonra üstünlüğü bizden aldınız... geçen sene çok güzel bir sistem geldi Bu senede 23 sistemin yıldızı siz olacaksınız.
Yaprak döküldü lakin başka baharda çiçek açmak için ![]()
Yukatel Kayserispor - Medipol Başakşehir maçı olumsuz hava koşulları nedeniyle 18:00 e alındı
Giresun yoğun kar yağışı başladı
Öğleden sonra geleceğine eminiz değil mi
İyi Geceler HS Ailesi Ben Yatar
Whisper abi galerimdeki şirin baba hariç tüm videoları silermisin rica etsem
Şirin poba lütfen :D
giresun yoğun kar yağışı başladı
Ukrayna wrf modeli ne derse harfi harfiyen çıkıyor...
Yeni bir takibin doğuşu mu acaba ![]()
Bu gidişle pazar günkü derbi öncesi uyarı şart oldu neyse cumartesi yollarız uyarıyı efsane bir sistem
Ben bunu ecmwf model gurubuna yazdım zannediyorum hatta uyarı yapacaktım lütfen sorularınızı kendi bölgenizin gurubunda sorarsınız seviniriz diye
Bu gidişle pazar günkü derbi öncesi uyarı şart oldu neyse cumartesi yollarız uyarıyı efsane bir sistem