Görüş mesafesi oldukça düşük ve yağış git gide hızlanıyor maçta ilk yarı bitti ikinci yarı için bakalım bir karar gleecek mi erteleme gibi
hemen beklemiyorum muhtemel bence olursa 60-70 arası olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGörüş mesafesi oldukça düşük ve yağış git gide hızlanıyor maçta ilk yarı bitti ikinci yarı için bakalım bir karar gleecek mi erteleme gibi
hemen beklemiyorum muhtemel bence olursa 60-70 arası olur
son durum bu kar etkisini arttırması durumunda muhtemel bir tatil haberi çıkabilir
mustafa28 özellikle Antep maçı ekran karşısında izleyen kar severler açısından zevkli bir maç olacaktır. 😂 Lakin yoğunluğun arttığı saatler olduğu için maç ertelenebilir.
O yüzden uyarı verdik 😁
UYARI (18.01.2022) Spor Toto Süper Lig
Çaykur Rizespor - Antalyaspor (Yoğun Kar)
Kayserispor - Medipol Başakşehir (Düşük Sıcaklık)
Maça gidecekler maç esnasında yoğun kar ve düşük sıcaklığa dikkat edelim
2021-22 Sezonu kalan maçları Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu adıyla oynanacak
DİKKAT (18 Ocak Salı)
Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor (17:00)
Konyaspor - Adana Demirspor (20:00)
Maç sırasında kar yağışı beklenmektedir maça gidecek kişilerin hazırlıklı olması gerekmektedir
oh rahatladım düzeltti windy hata yapmışlar sanırım
Ben doğrumu görüyorum pazartesi salı ve çarşamba karlı mı gösteriyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Torpilliyiz sanırım Trabzona da böyle bir şey yok orduyada
Ben doğrumu görüyorum pazartesi salı ve çarşamba karlı mı gösteriyor ![]()
Aynısını attım isterseniz silerseniz aslında İstanbul konusuna atmak lazım
23 Ocak Pazar
Galatasaray - Trabzonspor maçı var
Ama ertelendi haberi çıkarsa şaşırmam ecmwf e baktım bir de aslantepe ye baktım dedim ki tamam maç yoğun kardan ertelenir Galatasaray stadı bakıma alır ( alıştık artık her kar sonrası bakım)
Cumartesi son ecmwf e bakarım eğer ki çok yoğun olursa uyarıyı İstanbul konusuna atarım maça gidecekler çıkıyor bazen
Aynısını attım isterseniz silerseniz aslında İstanbul konusuna atmak lazım
23 Ocak Pazar
Ama ertelendi haberi çıkarsa şaşırmam ecmwf e baktım bir de aslantepe ye baktım dedim ki tamam maç yoğun kardan ertelenir Galatasaray stadı bakıma alır ( alıştık artık her kar sonrası bakım)
23 Ocak Pazar
Bu sistem 2017 ye benziyor diyorlar acaba bize de benzeme ihtimali varmı 😁
yok hocam almım
ben en iyisi susim
Sinan hocam buralara da uğruyormuş öğrenmiş oldun daha dikkatli davran bir dahakine ![]()
Çekiliş rütbeleri belli bir süre mi bizimle yoksa ömür boyu mu ?
Büyük ihtimalle kalıcı çünkü 5.yıl özel üye yazıyor