- Resmi Gönderi
Saadet en son dün uyarı yaptım benden sonra serbest diyen biri mi oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaadet en son dün uyarı yaptım benden sonra serbest diyen biri mi oldu
Model konusunda yazılan mesajlardan ben de çok şikayetçiyim. Yorum yapmıyorumm ama. Sohbet konusu mu ,bölge konuusu mu belli olmuyor. Forumdan doğru dürüst model takip edilmiyor. Bir karar alınması lazım bu konuda
Model konusunda yazılan mesajlardan ben de çok şikayetçiyim. Yorum yapmıyorumm ama. Sohbet konusu mu ,bölge konuusu mu belli olmuyor. Forumdan doğru dürüst model takip edilmiyor. Bir karar alınması lazım bu konuda
Biliyorsun ki siliyoruz mesajları (saadet abla şimdi üstüne alınma bu önceden de olan bir durumdu),geliyorlar hemen neden silindi diyorlar.
Yani forum uyelerindende anlayış bekliyoruz bu konuda.
Bölgesel olarak yorumlamak için bölge konularımız var
Sohbet etmek için sohbet konusu var ancak model paylaşım ve yorumlama sayfasını salıverin 🙂
Sarp Özdoğan hocam özelden ileteşime geçebilir miyiz ?
Bir şey göstermem gerekiyor size
Ben aylar önce dedim geçen yılki sistem gelsin model paylaşımına diye
Normalde dikkatli davranırım. Duyuru olarak öteki siteler gibi olmayıp kuralların esnetildiği söylenmişti ben de buna göre davranırım haliyle. Dün senin yaptığın uyarıyı görmedim, her yorumu okumaya vaktimiz kalmıyor. Duyuru olarak paylaşılsaydı veya başta silmeden önce kuralın değiştiği tekrar kural şekli ile belirtilseydi ben de sormak zorunda kalmazdım Eren .Herneyse uzatmaya niyetim yok ben cevabımı aldım. İyi geceler herkese
Çekiliş rütbeleri belli bir süre mi bizimle yoksa ömür boyu mu ?
Büyük ihtimalle kalıcı çünkü 5.yıl özel üye yazıyor
Bu sistem 2017 ye benziyor diyorlar acaba bize de benzeme ihtimali varmı 😁
O yorumları heyecanımızdan, sevincimizden yapıyoruz. Samimi bir ortam oldugu için yapıyoruz ve uzatmamaya da özen gösteriyoruz. Yerli yerinde güzel şakalar olmayacaksa ne eğlencesi kalacak yorumlamanın. Esprisiz,konuşmasız sadece modeli yorumlamamizi bekliyorsanız bundan sonra öyle yaparız...
Arkadaşlar mesajlar geri yüklendi yanlış anlaşılma olmuş.
O yorumları heyecanımızdan, sevincimizden yapıyoruz. Samimi bir ortam oldugu için yapıyoruz ve uzatmamaya da özen gösteriyoruz. Yerli yerinde güzel şakalar olmayacaksa ne eğlencesi kalacak yorumlamanın. Esprisiz,konuşmasız sadece modeli yorumlamamizi bekliyorsanız bundan sonra öyle yaparız...
kesinlikle katılıyorum
@Salihh
Aman
@Salihh
Aman
Abi sitenin kurucusu sensin demi
Abi sitenin kurucusu sensin demi
evet özelden yaz yatmam lazım