Güle Güle Diyoruz Bir İsviçre Takımına
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anlaşıldı artık El Bab dan ileriye gitmemizin zamanı gelmiş
Kaşınanı kaşırız İslam yükselişe geçti durduramazsınız
Bu arada gerçek Kürt değil bunlar gerçek Kürt’ler vatanlarına sadık olur bunlar terörist
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
La Servet 1 gol daha atsa toplam skor 3-3 olacak kim Molde turladı demişti ana Servette nin tur atlaması işimize gelmiyor o yüzden yine de Molde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bize İHA oldu da şimdi bence bir de İSA lazım İnsansız Su Aracı açılımı bence güzel olur bu arada Yunanistan’ın işine gelmese bize teklif göndermez adamların gözü zaten Ege’de 😂
-
Çat pat baktım şimdilik görünen yağış yok önümüzdeki günlerde

O zaman yağmur duasına çıkıyoruz
-
Yangın olan bölgeler için yağmur lazım acil radarda var mı
-
Sivasspor Turladı, Tebrikler Yiğidolar
DG Sivasspor 1-0 Petrocub (2-0)
-
Acaba ne yapıyorum🤔
Pazartesi gününe yetişirse link atacağım zaten
Başarılar Yiğidolar Attığın Gol Yediğin Ofsayt Olsun
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
Peygamberimizin hadisini buldum gezinirken
“İslam, şüphesiz garip olarak başladı ve günün birinde garip hale dönecektir. Ne mutlu o garip mü'minlere!”
Aslında bu yıla da benzer ne kadar İslam olsa da cahiller fazla bakalım ama yakındır İslamın tekrar yükselişe geçmesi
-
2. Ve 3.Liglerin Yayın ve İsim hakkı olan Misli.Com ile kulüplerin yoğun isteği üzerine sözleşme feshedildi yeni sezonun yayıncı kuruluşu kim olacak belli değil yine takımlar ayrı yayıncı kuruluş alacak gibi duruyor
-
11. Hafta 31.7.2021 Temmuz Cumartesi Çankırı, Ilgaz, ILGAZ En Yüksek Sıcaklık
En Yüksek: 33 Derece Olur
Başarılar Whisper
-
Kuzey Irak Bölgesinde Şehidimiz Var
Allah Şehitlerimize Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun Ailelerine Sabır İhsan Etsin

-
Willian Jose Trabzonspor’a hayırlı olsun deriz artık menajeri Trabzonspor’u takip etmeye başlamış
Oyuncunun kuzeni de takibe başlamış yani artık siz düşünün gerisini ben bu işi kafamda bitirdim