- Resmi Gönderi
Whisper ünlü düşünürün de dediği gibi.
"Doğa ile savaş halindeyiz. Kazanırsak kaybedeceğiz!"
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper ünlü düşünürün de dediği gibi.
"Doğa ile savaş halindeyiz. Kazanırsak kaybedeceğiz!"
Deniz kum güneş sezonun açtık hayırlısı geçte olsa herkese Bartın İnkum planından selamlar arkadaşlar
Aleykumselam Semih Ö.
Semih Ö. çarşaf gibi ama serindir
Türkiyenin birçok noktasında yangınlar çıkıyor ve çok tehlikeli boyutta bu yangınların tabiki kendiliğinden çıkanı da vardır ama bu kadar yangının özellikle izliyorum kasıtlı çıkarıldığı çok açık alçak terör örgütünün alçakça bilerek çıkardığı yangınlar olduğunu düşünüyorum allah yardımcımız olsun
Semih Ö. çarşaf gibi ama serindir
Aynen öyle su güzel sıcak arada rüzgar çıkıyor dalgalar da zaman zaman ama güzel gerçekten bugün bir de insanlarımız pisletmese böyle cennet gibi yerleri çok güzel olacak
Aynen öyle su güzel sıcak arada rüzgar çıkıyor dalgalar da zaman zaman ama güzel gerçekten bugün bir de insanlarımız pisletmese böyle cennet gibi yerleri çok güzel olacak
Valla oraların denizini çok beğeniyorum özellikle samsunun batı ilçeleri yakakentten sonra batısı sinop vs oraların denizi de çok güzel bulunduğum il samsunda bu kadar güzel denizi temmuz ağustosta en fazla 10 gün buluyoruz o da en fazla
Belediyenin devletin el attığı sahili sevmem en iyisi özgür sahil istedigin kadar açil denizde isteidign gibi ye iç yat
Türkiyenin birçok noktasında yangınlar çıkıyor ve çok tehlikeli boyutta bu yangınların tabiki kendiliğinden çıkanı da vardır ama bu kadar yangının özellikle izliyorum kasıtlı çıkarıldığı çok açık alçak terör örgütünün alçakça bilerek çıkardığı yangınlar olduğunu düşünüyorum allah yardımcımız olsun
Bundan 10 15 gün önce daha kuvvetlisi yaşanan afrika atağında herhangi bir bölgede ciddi derecede bir yangın çıkmazken bu sefer bu kadar çok noktada yangın çıkması da bu dediğinizi destekler nitelikte bence.
2 gün içerisinde 58 yangın, şaka gibi. Yani bu kadar yangının bu kadar kısa süre içinde "KENDİLİĞİNDEN" gerçekleşme imkanı var mıdır ?
Ve o kadar yangına sadece 3 uçak keşke yatırım yapılsaydı o konuda
Yangın olan bölgeler için yağmur lazım acil radarda var mı
Yangın olan bölgeler için yağmur lazım acil radarda var mı
Çat pat baktım şimdilik görünen yağış yok önümüzdeki günlerde ![]()
Çat pat baktım şimdilik görünen yağış yok önümüzdeki günlerde
O zaman yağmur duasına çıkıyoruz
Bize İHA oldu da şimdi bence bir de İSA lazım İnsansız Su Aracı açılımı bence güzel olur bu arada Yunanistan’ın işine gelmese bize teklif göndermez adamların gözü zaten Ege’de 😂