mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Eşleşmeleri Belli Oldu

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Divan Kurulu başkanlığına Hayrettin Hacısalihoğlu adaylığını koymuş seçilirse muhtemelen bundan sonra Trabzonspor'da ikilik ortaya çıkar divan kurulu ve başkanlık birbirine düşer ben bunu şimdiden söylim

Maç sonu röportaj için Enis Destan'ı göndemişler sanırım takım kaptanı değişti! Rezilliği Kaptan'ın açıklaması gerekirdi sanki neyse bizde bundan sonra Enis Destan'a kaptan deriz

Emis Destan'ın ayağına top ilk defa doğru dürüst kornerde geldi o da gol oldu topu ileri götüremedik Enis Destan'ı Onuachu gibi kafa topuyla oyun kurmasını sağlamakrı amaç maç başından o görüntü verildi lakin ben bile anladım böyle yürümeyeceğini çünkü Enis'in kafa vuruşları iyi lakin ayak ile oyın kurabilir kafa ile değil ben en çok Enis Destan'a üzülüyorum çünkü kendini gösterme şansını oyun anlayışı yüzünden kaybetti inşallah ben yanılırım

Skoru alırsak 70 e kadar isterse uğurcan baskı gelmediği sürece 80 ene kadar ayağında bekletsin topu umrumda olmaz

İstediğimiz skoru alırsak zaten gs baskı için öne çıkar ileride hızlı oyuncular içeriden akarsa farka gider

Corendon Alanyaspor'da müthiş son dk golü

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.