11.Durak Avusturya'dayız
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
sıcak değilde yüksek nemsiz bir yaz isterim
-
Sezon bitti bakalım seneye nasıl bir dönem olacak
-
Ligue 2’ye düşürülen Lyon’un kadrosu 👀
Bakalım bizim lige düşen olacak mı ?Kendileri bizim başkanları sevmiyor 😂
-
Basın toplantılarını merakla bekleyeceğim
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
3. Lig'e Bölgesel Sistem
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İllaki bir ölçme değerlendirme olmalı. Fakat 3 sene sınava girip hedefine ulaşmış biri olarak söylüyorum ki sınav sistemi gerçekten rezalet. Eski YGS LYS sistemi bu sistemden katbekat daha iyi.
Ekstra olarak sorulara baktım. Edebiyatı 22 yapmıştım geçen sene. Bu sene girsem mümkünatı yok 18 falan yaparım anca. Epey detay sormuşlar. Keza coğrafya ve tarih için de aynı şeyi söyleyebilirim. Matematik bence tam ayarındaydı. Geçen seneki matematik bana göre epey zordu. Bakalım hayırlısı olsun herkes için. Sen sınava girdin mi?ya zevk için girecektim de unutmuşum tam baktığım gün geç başvurunun son tarihiydi fazla para ödeyecektim de arkadaşlarım vazgeçirdi.
-
YKS zormuş yine sanırım aldığım geri dönüşlerden bunu anladım bu sürecin içinde değilde dışında olmak daha eğlenceli katılır mısın Sahutt
-
Evet videoya bakınca haklısın,yola burnu girmiş aracın ve temas kaçınılmaz
Temasın olmaması için yolu açmak şart
Yine de çok ağır bir karar değil
şöyle mavi bayrak yani tur bindirirken yol vermek zorunlu ama burada tekrar adamın yoluna giriyor
-
24 saatlik bir yarışta Ayhancan Güven'in takımı 2. Oldu lakin yarışı 1. Bitirdiler aşağıdaki çarpışmada Kevin Estre takıma ceza aldırdı bence hatalı karar tür bindirme esnasında yol vermesi gerekirdi öndeki aracın
Trabzonspor bir şeyler deniyor da çözemedim
Fener sanki bilerek yenildi gibi kendi sahasında şampiyonluk kutlamak istiyor sanki
-
Yok hayır burası sert karasal iklim kuşağında. Nem genelde düşük seyreder.
Adana’ya hiç uğrama o zaman 🙂
Sürekli nem yüksek. Hava da 35-40 lar rahat rahat görülüyor. Geçen gün gittim. Hissettim o sıcağı gerçekten.Tatil dönüşü Adana'nın sınırından geçmiştik içine girmedik ama Mersin'e gittik orada duranlara geçmiş olsun
-
Bir şeyler deneyeceğim bakalım sürdürebilecek miyim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.