Kesinlikle. Çok iyi transferler yapıldı. İyi bir hoca gelirse bu lig için çok çok fazla bir kadro
İyiden kastın ne ki
Bence İsmail Kartal düşünür gibiydiler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKesinlikle. Çok iyi transferler yapıldı. İyi bir hoca gelirse bu lig için çok çok fazla bir kadro
İyiden kastın ne ki
Bence İsmail Kartal düşünür gibiydiler
Onuachu müthiş oynuyor. Beşiktaş maçını kapattım çok sıkıldım . Trabzon Samsun maçı da seyirci biraz ateşliyor. Onuachu’nun bireysel çabası takdire şayan
Orta saha olsa ne güzel olacak şu milli arada çözüp öyle fener maçına giderseler ne iyi
Sezona Mehmet Ali Yılmaz adını vermişler
Beşiktaş’ta Ole Gunnar Solskjaer dönemi sona erdi.
Fenerbahçe'de Mourinho dönemi sona erdi resmi açıklama geldi
Beşiktaş gitti Samsun Konferansa düştü bilmiyorum bu sene ülke puanı düşük çıkar gibi
Başakşehirde gidici
Beşiktaş gitti Samsun Konferansa düştü bilmiyorum bu sene ülke puanı düşük çıkar gibi
Alınmayan olduğuna emin miyiz
Bilemem ama şunu biliyorum bu sene 3 Türk takımı olacak Şampiyonlar Liginde
Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan
Fener ve benfica maçının ilk yarısını izledim ama zoraki böyle bir maç olamaz.
Alınmayan Kerem attı golü dramatik bence
Karabağ'da Şampiyonlar Liginde
Sergio Perez ve Valteri Bottas geri döndüler
Birazda istatistik verelim
Kocaelispor kötü bir fikstürle başladı oynadığı 3 takımda zirveye ortak (Samsun bu hafta oynamadı) bundan sonraki haftalar ligde ki seyrini gösterir haftaya kayserisipor ile oynuyormuş
SOFASCORE alıntısı diyeyim baştan ve
ligin zirvesine maç fazlasıyla ortak isimlerin ortak noktası şu ana kadar gol yememiş olmaları bu yıl orta sıra takımlar için yine zor geçecek ama kim bilir belkide zirveye ortak giderler
Galatasaray uçmuş yine, averaj ve maç fazlasıyla lider konumda bizde arkasından ikinciyiz
En şampiyon olduğumuzda Konya'yla yarışıyorduk belki yalandan 1-0 lar ile şampiyon oluruz 😁
Evet yine 1-0