Meseleyi uzatmaya gerek yok herkese yapılıyor 1 sezonda haksızlık
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bilal tevke bluesbass Doğum Gününüz Kutlu Olsun

-
Fevzi Burak Aybars DriveMaN Doğum Gününüz Kutlu Olsun

-
2004 te bogaz köprüsü halatının koptuğu an köprü üzerinde ki sıcaklık ve rüzgar hızı ne kadar idi ?
-3 ° 125 Km Hız
-
Selamünaleyküm Hayırlı Günler
Sıra bana gelmiş Ateş 38 kafamı zor kaldırıyorum
Geçmiş olsun hocam
-
Az evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Başın sağolsun mekanı cennet olsun
-
cevaplar verilmiş ne ara

-
Trabzon merkeze dek bulutlarının gelirken erimesine neden olan yer neresidir anket yok direkt soru.
Yoroz
-
böyle bir şey beklemiyordum bu arada
-
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta
Trabzonspor 2 - 0 Fenerbahçe
Maçın Sonucunu Doğru Tahmin Eden mustafa28 Tebrik Ederim
-
Kişisel fikrim bu puanlamayla ilerlememiz çok zor görünüyor. 15000 puan yapmam için 3 yıl aralıksız hergun online olmam lazım. 3 yıl oldu burdayim.
Yarışmalara katılabilirsin
Dünya kupasında güzel puan dağıttık -
tutmasa da olur sahillere yeter ki kar yağsın okulun çeyreği hasta yanlarına bende eklendim 2 gün raporluyum hastalık kırılır en azından yağsın
-
Şunun gibi marşı harcamasalar da her sezon yenileseler ne kadar güzel olur neyse ZTK Heyecanı bugün başladı
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Şimdi ben bir süre anket yok demiştim dimi
Nereden bileyim hafta sonu derbi olduğunu
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta
Trabzonspor - Fenerbahçe
Gün: Cumartesi
Saat: 19.00
Yayın: BeIN Sports HD 1
Ödül 300 HS Puan
-
Maçın sonunda ki geri pas gözlerden kaçmış sanırım