Euro 2024 Elemeleri Kura Çekimi Başladı
TRT Spor’dan Takip Edebilirsiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEuro 2024 Elemeleri Kura Çekimi Başladı
TRT Spor’dan Takip Edebilirsiniz
herkesin kandili mübarek olsun
Süper Lig AŞ'nin 2023/24 sezonu öncesi statü çalışmalarının tamamlanması planlanıyor.
Süper Lig'in düzenlenmesi, tanıtılması, pazarlanması gibi faaliyetler tamamen Süper Lig A.Ş. tarafından yürütülecek. Bu kurumun ayrı bir başkanı olacak. [🗞Akşam / Şafak Gözmen]
Süper Lig
Beşiktaş - Fenerbahçe
Saat:20.00
Gün:Pazar
Ödül 300 HS Puan
Kuruluş Osman’ın yeni sezon fragmanı yayınlandı dikkatimi yine bir şeyler çekti Osmanlı kurulurken Vikinglerin Anadolu’da olduklarını sanmıyorum bu konuyu biraz abartıya kaçmış olabilirler ama araştıracağım onun dışında Orhan Gazi’ye kale verilmesi tarihe uygun çocuk yaşta denebilecek yaşta 2-3 savaş zaferi var onu yaparlar mı emin değilim
Amedspor - Bursaspor maçında Bu Pankartı Stada Almadılar
Bunu aldılar
Bu devletin kuruluşunun ardından Türkiye Türk dünyasına yıllar sonra bağlanmış oldu
Tahminime göre en yakın Turan Teşkilatı Toplantısında Tam ve ya gözlemci üye olarak alınacak ama bana göre tam üye olabilir
Böyle bir devlet kurulmuş 3-4 gün önce haberi olan var mıydı (Mavi bölge Azerbaycan toprakları) (resimde ki bayrak yeni kurulan devletin bayrağı)
Sohbet konusu yenilenecek mi kış sezonu geldi
Buralar yazın daha canlıydı yav ben bile ıssızlaştım
2022 KPSS Erteleme Sınavında Yine 6-8 soru kopya soru çıkmış sanırım
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Hedefimiz Şanghay Beşlisi'ne üye olmak" ifadelerini kullandı.
Seçim öncesi olursa bu arada oy getirisi olacağını düşünüyorum parti için
ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne karşı silah ambargosunu kaldırdı.
haber doğruysa Yunanistan'ın ardından oraya da yığınak yapacak demek olur bu da Türk - Yunan harbi için kaçınılmaz olacak demektir
İran da duyduğum kadarıyla Azerbaycan sınırına yığınak yapmış anlaşılan önümüzde ki aylar çok sıcak geçecek
Önümüz Şimdilik Aydınlık