Bu sıdıki cherif gerçekten iyi bir futbolcu kumaşı sağlam Fenerbahçe üstüne gider sabrederse iyi bir golcü olur bence hem hızlı hem fizikli gol de zaten onun sayesinde geldi.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Not: şimdi şu an hocaya güle güle denilmesi,klas bir hocayı sabaha anlaşarak görev verilmesi ve hem rakiplerin hemde FB havasının değişimi sağlanması lazım.
Ne olur? Belki çok şey olmaz amaaa FB takım olarak bir şeyler kazanır..
Fenerbahçe'de en büyük sorun yapılanma 1 sene şampiyon olamayınca takımda ne hoca kalıyor ne de aynı futbolcular kalıyor. Yani en azından çoğuyla yollar ayrılıyor Fenerbahçe'nin en az 3 yıl aynı hocayla ve oyuncularla devam edip hedefe gitmesi gerekir. Bence tekrar ve acilen İsmail Kartal göreve gelmeli. En az 3 yıllık sözleşme imzalanmalı. 99 puan toplayıp gönderilmesi hataydı.
-
Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu hayırlı olsun. Allah Fenerbahçelilere sabır versin ben bile acıdım. Lig sonuncusu takım paslaşırken oley çekti bugün Fenerbahçe'ye....
-
Modeller ne halden ne hale gelmiş şaka gibi kış burda biter.
-
Ecmwf birşey vermedi yine
Boşa takip ediyoz valla bizim atmosfer bu yıl Fenerbahçe gibi
-
Icon sistemi verdi
Doğu karadeniz harici kuru soğuk
-
Yine olmadı. Kış maalesef kesin bitti burdan dönmez artık
-
Sabaha göre iyi olsa da yine fıs
-
Herkese günaydın burda baz aldığım senaryo gem 9. senaryo burdaki olay azorun yukarı doğru kuzeye kol atması diğer modellerdeki sorun ise azoru kiminin şişirmesi yayması kiminin ise pasif kalması ana modeller bu kısmı çözmeli
Benim pek inancım yok umarım değişir modeller ama görünen o ki Kafkas yolcusu.
-
Gefs diyagramına bakarsak sistem mistem yok maalesef ortalama çok yüksek
-
Hem ana çıktı hem kontrol vermiş 10 marta ancak senaryo ortalaması çok yüksekte kalmış o yüzden can sıkıcı oldu.
-
Öğle güncellemesi 10 mart 15 mart arası harika çıktı verdi. Gel artık bee hadii
-
Bahsi geçen ah bence şampiyonluk dayı. Bu konuda bir Beşiktaşlı olarak kupayı aldığı tescillenen takım benim gözümde şampiyondur. Yaşım gereği o dönem ligte ne yaşandı hiç hatırlamıyorum.
Neler yaşanmadı ki ligi boş ver şikeyi örtmek için mecliste bir gece de yasa değiştirildi. İlla lig dersen Fenerbahçe'nin Sivasspor ve Eskişehirspor maçlarını izlesen ortaya çıkıyor zaten. Hele bir Bucaspor maçı vardı tam bir tiyatro oyunuydu 3 1 den 5-3 bitmişti. Fenerbahçe ve Trabzonspor İtalya liginde olsalardı Fenerbahçe 2 alt lige düşürülürdü. Uefa şike var dedi Cas şike var dedi ama Türkiye'nin içine karışmayız dediler. Uefa Fenerbahçeyi 2011-2012 sezonunda men etti. Daha sonra 2014-2015 tee de men etti 2 kere şampiyonlar ligi hakkı kazanıp gidemedi Fenerbahçe
-
Modeller ve diyagramlar fena bozmuş ya neden böyle oluyor bu sene
-
Dayi son dakika direkten döndü Fenerbahçe'nin dedim ki Trabzonspor'un ahı devam ediyor.