Az Alkmaar ya da Salzburg kazanır kupayı diyordum ikisi de elendi o zaman kupa bizim olmalı. Haydi Trabzon..
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bugün doktora gittim, iki tane test yaptı ve ikisinde de sorun çıkmadığını belirtti doktor. Ama benim çok az bir bilgim vardı bu testlerin ne anlama geldiğine dair ve raporları incelediğimde sıkıntı olduğunu anladım. Doktor zaten uzman değildi ve işten fazla anlamadığını belli etti. Gireceğim bir test daha var ve en önemlisiymiş ürodinami testi diye geçiyor adı. Eğer bir tanı alamazsam tüm sorumluluk o doktorundur. Başıma bir şey gelirse doktorun adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını isterim.
Çok geçmiş olsun Yusuf yeni gördüm kusuruma bakma
-
Ülkenin iç kesimlerine göre kuzey kıyı kesimler daha soğuk şu an Zonguldak 10 derece Ankara 22
-
Zonguldak Merkez
ANLIK DURUM (11 Nisan - 15.41)
-0,5
Çok Bulutlu
-
Bu sene görülen en fazla kar yağışının Nisanda olması garip. Özellikle merkez için
Aslında bunda garip bişey yok. İç anadolu bölgesi ilkbahar mevsimlerinde konveksiyonel yağışları çok alır. Ee soğuk ve yağış çakışınca bu tablo kaçınılmaz oldu. Tabi bir de bu sene ki en kuvvetli sistemde yani şubat 20 sisteminde siklon patlamaması da bunun en önemli sebebi
-
Grapuel geçiş yaptı. Anlık örtü oluştu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bartın merkezde durum bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldak'ta beklediğim gibi bir kar yağışı olmadı Sinan 😕
-
Bu hava Zonguldak'a ne zaman ulaşır anlık 7.5 derecedeyiz daha
-
wriscuttern Meteocielden biraz araştırmalar yaptım anneannemin anneannesi çünkü nisan ayında göbeğe kadar kar yağdı bir kere demiş. Özellikle 1930lu ve 1940 lı yıllara baktım. Güzel soğuk salınımlar olmuş ancak şu ayva çiçeğinde nisan ayında göbeğe kadar olan kar yağışlı sinoptiği bir türlü bulamadım yav 😂
-
En son arşive aldığım konuda 20 Nisan civarı diyede not eklemiştim. Bakalım
Mevsimine göre gelir tabi.
-
-
Sinan hocam bir kar haritası alalım ritim kaçmasın.
-
Son mu acaba.?
Sahilde sondur ya belki ayın 12 si ilk saatlerde de yağar ondan sonra artık yüksek rakımlı yerlere yağar benim tahminim
-
Biz hazırız buyur gel Kar... Bu gece uyumak yok takip var. 2024-2025 kış sezonunun batı karadeniz sahillerindeki son kar yağışı...