Konumumda efsane kar yağışı var tek kelimeyle efsane
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çatıda oluşan buz sarkıtları yağış devam ederken böyle ise salı sabahı daha büyük sarkıtlar olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ByBit hacklendi pump durduruldu hemen arkadas bu boğa sezonu kriptoda yeminle 10 yıllık geçmişe göre aşırı can sıkıcı geçiyor
ABD acilen parasal genişleme yapması lazım ama şu an da bunun olması çok zor. 2021 de yaptıkları genişlemenin enflasyona yankıları hala sürüyor ABD'de. 28 şubatta bazı veriler var Mart ayında da önemli bir Fed toplantısı olacak. Tahminimce mart sonu nisan başı gibi boğanın başlaması gerek ama pek inancım kalmadı benimde.
-
Yoğun kar devam ediyor. Deniz üzerinde oluşumlar devam ediyor gerçekten efsane anlara tanıklık ediyoruz.
-
Bunda sapma olabilir daha erken tarihlere
Veriler o kadar iyi diyorsun yani. 🥶
-
Bana bi türlü kütle gelmiyor ya
Usta ben Yalova Belediyedi instagram sayfasına baktım Yalovada sahil bile örtü almış. Sen Yalovanın neresinde yaşıyosun ben anlamadım ya da az örtü olduğu için mi böyle yapıyosun ya da siteyi mi trollüyon 😂
-
13 Mart ege' de ab patladı -13 girişli sklonik soğuk hava dalgası batıdan doğuya her yeri 3 gün esir altına alıp ihya etti durmadan 3 saat kar yağdı.
Bu sistemde iç kesimler çok kar alamadı vardır Allahın bir bildiği cidden o tarihlerde iç kesimler için son bir karlı sistem vuruş yapabilir.
-
Güzel bir istisnaydı o sene. 2021 Aralık çok sağlam soğukları kaçırmıştık havada karla yetinmiştim. 2022 Ocak 3. hafta hariç sistem var mıydı hatırlamıyorum. Şubat boş geçsede mart ayı muazzamdı. Marttaki basınç dizilimleri ocak veya şubatta olsaydı neler olurdu acaba…
Her zaman çok kar yağan günler akılda kalıyor tabi.
-
Bu yaşanırsa Ocak - Şubat 2026 sıcaklık ortalaması 20 derece ☀️🤪
Niye öyle diyorsun 2021 2022 kışında aralık 21 de sistem almıştık sonra ocak ayı sistemler silsilesi ile geçmişti son vuruşu da mart 2. 3. Hafta yapmıştık.
-
Adama bak 10 ay önceden salladı 😂
-
Yavaş yavaş sistemin sonuna doğru ilerliyoruz ya hüzünleniyorum. Hala daha çok yoğun kar yağışı alıyoruz.
-
Furkan K. 2-0 dan nasıl maç verdiniz yaa spor totomda 15 te 15 ihtimalimi bitirdiniz
-
Trabzon da yarın büyük kopuş yaşayacak gibi Saadet bence iyi bir birikim görmeme ihtimalin yok.
-
O biraz zor hocam sıcaklıklar artıyor artık kış bitmiştir bence
Konumu konya olan birinin kış bitti demesi aşırı ikonik
-
Ayak basılmayan yerlerde bileğime kadar kar vardı.Ne kadar cm kar yapıyor bilmiyorum ama göz kararı 10 cm civarı bence.Keşke çekirdek zonguldak tarafından girseydi.
Zonguldak'ta benim konumda 40 cm kar vardı valla