Ao ve Nao iyi duruyor önümüzde bir sistem takibi daha olabilir. Bu sistemi yaşarken bir sistem daha takibi yapmak harika olur.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu 2016 sistem çok farklı sistemdi. Zonguldak kar rekorunu kaçırdı. Zonguldak'ı ıskalayan kütleler Bartın'ı vurdu. Bartın 1 metre kar almıştı.
-
25 26 şubat çekirdeğin dönüşü ile tekrar ülkemize dalar mı öyle bir ihtimal de var gibi
Öyle bişey olursa var ya efsaneler arasına girer.
-
Çok yatık Poyraz hariç Zonguldak konum olarak Karadeniz’in en şanslı ili
Aynen öyle şu ana kadar 2021 ocak sistemini yakaladı bence kar miktarı olarak .
-
8 14 mart arası hakikaten karlı sistem olabilir. Bir haraketlilik var o günlerde
-
Aşağı yukarı 40cm oldu daha da yağıyor. Akşama doğru etkisini biraz daha arttıracak Zonguldakta
Poyrazla kütle alıyoruz demi çok iyi ya her rüzgar yönüyle kütle alıyoruz bir şekilde
-
Zonguldak Kilimli de kopuş devam ediyor maşallahh 🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamunaleyküm hayırlı sabahlar bol karlı günler
-
Saadeti bilmiyorum da çağrının kar görememesi mucize gibi bişey altınovada bile varmış 10 cm falan ordaki eğitim birliğinde asker arkadaşım var o dedi hatta dün de varmış kar topu savaşı yapmışlar birlikte
-
Zonguldak kopuyor dekten 30-40 cm var konumumda hala daha ekleme yapıyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar çok yoğunn
-
Zonguldak felaket ötesi ömrümde oylesinihormefom
Öğrencilere izin mi vermişler kayıyor herkes 😂
-
Bu kütleden bir cacık olmaz es geçti gibi ben yatıyorum iyi geceler hepinize Aguney Snow67 Hayrettin130267 Semih Ö. Zonguldakli67 ve diğer karadeniz üyeleri
-
Kop Zonguldak
Kopamıyoruz çünkü yağmıyor
-
Ve giriş yaptı Zonguldak'a
Kilimli'de başlamadı daha yağmaya