Snow Hound ve Eren hocam tebrikler puanlar geldiyse söylerseniz sevinirim
Geldi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSnow Hound ve Eren hocam tebrikler puanlar geldiyse söylerseniz sevinirim
Geldi.
Bu mu Dünya Derbisi? Dünyanın en iyi hakemini bile getirseler bu maçtan hiç bişey olmaz. Her sene en az 1 maçları rezalet.
Zonguldak ve Bartın'da eğitime 1 gün ara verildi
Doğu Karadeniz hariç her sene yarım metre kar alıp sadece 2 yıldır kar almayan kuruduk bittik diyen Karadeniz'den bahsediyorsan doymamislardir 🤥
Doymadım o yüzden martta bir sistem daha ![]()
Karadeniz olarak doydunuz inşallah
Ben doyamadım ondan martta bir sistem daha 🤪
Yarım saate merkezde gömülecek gibi
Trabzon Beşikdüzü gömülüyor
Şu an yine acayip yoğun kar var. Sistem çıkış yapmaya yaklaşmışken bile çok iyi yağış yakaladık. Hemde gecenin 5' inde açılan yerler tekrar kapandı.
Spor Toto'da 13 tutturdum sadece Samsun-Rize ve Kayseri-Göztepe maçları yattı. Geçen hafta 13'e 80 k verdi. Ben tutturdum ya gider 50 tl verirler bu hafta. Bir tane de bonus 12 var Derbiyide komple kapatmıştım bu arada.
-3 olduk şimdiden yağan kar tutar
Temizlenen anayollar yine kapancak
O değilde radar dolu hala kütle yanaşıyor. Zonguldakli67 Semih Ö. Aguney
Görüntüler Sibiryadan değil Zonguldaktan
İyisiyle kötüsüyle bir sistemin daha sonuna geldik. Artık tek tük kar yağar yine ama 500 çekildikçe kütleler karada o kadar çok güçlenmez sisteme puanım 10/10
İlk etapta poyrazla bizi ıska geçecek kütleler rüzgarın yıldız ve yıldız karayele dönmesi ile beraber yön değiştirdi. Değiştirmese Sakaryaya gidiyordu
Aynen önemli detay bu da var tabi
20-24 Şubat 2025 ilerde çocuklarım olursa anlatacağım güzel bir kar anısı oldu.