Sohbetimiz Bol Olsun

• Selamun Aleyküm bir kaç gündür sitede yoktum. En yakın arkadaşımı yaşadığı bir enfeksiyon sebebiyle genç yaşta aniden kaybettik. Yine ve yeniden hayatın ne kadar garip ve anlamsız olduğunu anladım bu sayede. Acımızın tarifi yok ve çok büyük. Sizlerden de tek ricam vücudunuzun her hangi bir yerinde bir yara olduğunda bu nasılsa ufak bir yara bişey olmaz diyip ciddiye almamazlık yapmamanız.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Selamun Aleyküm bir kaç gündür sitede yoktum. En yakın arkadaşımı yaşadığı bir enfeksiyon sebebiyle genç yaşta aniden kaybettik. Yine ve yeniden hayatın ne kadar garip ve anlamsız olduğunu anladım bu sayede. Acımızın tarifi yok ve çok büyük. Sizlerden de tek ricam vücudunuzun her hangi bir yerinde bir yara olduğunda bu nasılsa ufak bir yara bişey olmaz diyip ciddiye almamazlık yapmamanız.

Aleyküm selam ustam öncelikle başın sağ olsun...

Ben hayatın ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu anlayalı yaklaşık 4 yıl geçti canımdan bir parça kayboldu gitti kaderde varsa öyle ya da böyle oluyor. Bu yaşanan olaylar sadece vesile kimimiz hastalıktan kimimiz trafik kazasından gideceğiz belki de alın yazımız neyse onu yaşıyoruz. Allah ölümün bile hayırlısını versin.

• Resmi Gönderi

Snow Hound  Athena başınız sağolsun 😔

Allah rahmet eylesin aramızdan ayrılanlara.

Hayat koşusu içinde karşılaşmaya mecbur kaldığımız durumlar maalesef..

• Aleyküm selam ustam öncelikle başın sağ olsun...

Ben hayatın ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu anlayalı yaklaşık 4 yıl geçti canımdan bir parça kayboldu gitti kaderde varsa öyle ya da böyle oluyor. Bu yaşanan olaylar sadece vesile kimimiz hastalıktan kimimiz trafik kazasından gideceğiz belki de alın yazımız neyse onu yaşıyoruz. Allah ölümün bile hayırlısını versin.

Bende anlayalı yıllar oldu ama işte insan yine de konduramıyor özellikle genç yaşımızda biri ölünce iyice konduramıyor. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah bütün ölmüşlerimizin.

Snow Hound  Athena başınız sağolsun 😔

Allah rahmet eylesin aramızdan ayrılanlara.

Hayat koşusu içinde karşılaşmaya mecbur kaldığımız durumlar maalesef..

Amin maalesef öyle ama işte genç bir insanın ölümü olunca insan daha çok konduramıyor.

• Bende anlayalı yıllar oldu ama işte insan yine de konduramıyor özellikle genç yaşımızda biri ölünce iyice konduramıyor. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah bütün ölmüşlerimizin.

Amin maalesef öyle ama işte genç bir insanın ölümü olunca insan daha çok konduramıyor.

Ben genç yaşta hayatla erken yüzleştim bir insanın annesini erken yaşta kaybetmesi kadar kötü bir şey yok bu hayatta. Annelerimiz yaşarken onların kıymetini bilmemiz gerekiyor çünkü günün birinde onun kıymetini bilsen de iş işten çoktan geçmiş oluyor maalesef...

• Ben genç yaşta hayatla erken yüzleştim bir insanın annesini erken yaşta kaybetmesi kadar kötü bir şey yok bu hayatta. Annelerimiz yaşarken onların kıymetini bilmemiz gerekiyor çünkü günün birinde onun kıymetini bilsen de iş işten çoktan geçmiş oluyor maalesef...

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Ne desek boş.

Snow Hound

Allah rahmet eylesin

Amin.

• Kuzeydeki soğuklar hala çok güçlüyken mart ayında sıcak hava gelirse tabii ki dehşetül vahşet sıcaklık farkları mümkün 30 derecelerden sonra İstanbul gibi şehirlerde deniz etkisi kar vermiş gfs böyle olay yok 😲😲😲

• Resmi Gönderi

Hayırlı akşamlar herkese

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Binlerce yıldır bilim insanlarını şaşırtan ve şimdiye kadar bulmacası çözülemeyen (Ben Ben Piramidi) Mısır Müzesi'nde bulunuyor..Sadece uzay meteorlarında uzayda bulunan siyah demir taştan yapılmıştır.. Onun tüm bileşenleri Dünya yüzünde yok.. Ve burada ikinci bulmaca ortaya çıkıyor çünkü demir taş, şekillendirilmesi ve delinmesi çok zor..Açı ve sapmalarda bu kadar hassas nasıl kesilmiş olabilir ?

Tamam kesilmesi mümkün değil, üstüne kazınması da imkansız olmalı !

piramidin yüzlerinde çok güzel oymalar var ve bilim insanları lazer kesim aracı kullanılmadığı sürece eski ya da modern herhangi bir aletin bu kadar hassas yazıları oymasını imkansız buldu..

Siyah demir meteor taşının bileşenlerinin bileşimi sayesinde çevresine pozitif elektromanyetik enerji yaymaktan keyif alması ve ona yaklaşan herkesi psikolojik olarak rahat hissettirmesi de ayrı bir gizem..(Alıntıdır)