Galatasaray'ın bugün bile lig sonuncusuna karşı nasıl kollandığı gözler önüne serilmiştir. Penaltıyla alakası yoktu. Helal olsun Adana Demire sahadan çekilerek en doğrusunu yaptılar.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese Selamünaleyküm. GFS öğle güncellemesine buyrun abiler kardeşler
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hem ana çıktı hem kontrol en soğuk senaryo, sevindik ama bu da bi gerçekSenaryoların çok bir önemi yok bence ona bakarsak öğlen çıkan çıktıda daha soğuk senaryolar vardı. Akşam sonra böyle yaptı
-
GEFS’te bozulma var şimdide
Evet ya bende farkettim bir yerden alsak bir yerden bozulma oluyor.
-
2 yıl önce bugünmüş
Evet depremden 2 gün sonraydı pek keyfini sürememiştik karın
-
Çok net bir şekilde soğuk senaryolarda ciddi artış var. İnşallah alacağız bu sistemi
-
Şartlar uygun da kıytırık soguk girişleri var takibe bile değmez gibi
500hpa iyi baya ondan
-
Semih Ö. Pazarı pazartesiye bağlayan gece saf kar alma ihtimalimiz var gibi duruyor sen ne diyorsun
-
GEFS şekillenmeye başlamış sakince takibe devam
Aynen öyle soğuk senaryolarda artış olmuş control çıktısı da iyi gelmiş
-
Chatgptye bazı coinlerin fiyat tahminini sordum inanılmaz saçma cevaplar veriyor nasıl bu kadar kullanan var bu yapay zekayı anlamıyorum
Paradator diye bir fenomen var tia coin 180 dolar olacak diyor. Emin ol chatgpt daha akıllı cevaplar vermiştir
-
Maalesef sıcak senaryo sayılarında artış var kontrol ve gfs soğuk çıktı
Çok normal kaç güncelleme üst üste afrika verdi. Bence çok takılmamak lazım. Vade uzun 300 saatler ve üstünden bahsediyoruz.
-
İşte ben de ofun 10 dk gerisindeyim düşün ne kadar şanssız olduğumu 😂
Saadet de aynı ben gibi kar yağışını kendi bulunduğu konumdan görmek istiyor. Kara başka yere görmeye gitmek istemiyor.
-
10 Şubatta belkide sezonun son kar yağışını görme şansımız var. Şu sıralar konumumda kuvvetli yağmur var
Diyagrama bak ne halden ne hale geldi şaka gibi olay ne zaman kader yüzümüze gülecek ya
-
İstanbul da okullar neden tatil edilmedi
-
Bu sistem ne zaman bitiyor kar story görmekten mahvoldum 😂
Hemen söylerim ben ona biter 😂