Semih Ö. Kütle giriş yaptı ama öğlenki kadar kaliteli yağış yok. Saf kar değil tam anlamıyla sulu kar yağıyor.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam sabah beri kar yağıyor yeri biraz tutup eriyo sürekli :(( nedeeen
Sıcaklık yetersiz çünkü
-
Birazdan cikacam su kutle vursa ne iyi olur
Windy hava radarından bakıyorum 25 dakika içinde kütle giriş yapıyor
-
AVM ye geldim kütleyi bekliyorum
Rüzgar şiddetlendi ötmeye başladı burda kütlenin sıyırma ihtimali var gibi umarım sıyırmaz çok iyi kütle
-
Saatlerdir şu kütleyi bekliyorum. Çok yavaş ilerliyor biraz daha güçlenerek girer umarım. Semih Ö.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önce sulu kar başladı kütlenin iyice sokulmasıyla saf kafa döndü
-
Usta sen incivezde mi oturuyorsun
-
Şu an hali hazırda bir sistemi yaşarken böylesine bir sistemi takip etmekte kaymaklı ekmek kadayıfı ben şahsen bu kadar soğuk bir sistemi istemem. Devlet 81 ilde tatil yaparsa tabi iyi olur bu kadar soğuğa
-
Zonguldak saf kara döndü kenarlarda tutma başladı araba üstlerinde akşama resim atarız
Kilimli de yağmıyor şimdi de deniz etkisi böyle bişey işte 😂
-
Video atarmısın sosyal medyada paylaşmak için
Şu an yağmıyor az önce de öyle fotoğraf falan çektim yoğun yağarsa videoya alıp atarım.
-
Obaaa mgm yarınada kuvvetli kar koymuş Semih Ö.
-
Karadeniz açıklarında bir kütle oluştu boğaza doğru ilerliyor gibi
-
Merkezi sıyırdı o kütle
Kilimli merkezine de hiç tutmamış çatılarda dahi falan hiç yok ben biraz yüksekteyim ondan avantaj yağış azalınca burda da erimeye başladı.
-
Yerler tuttu bunun üstüne daha da yağdı tabi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Anlık Zonguldak Kilimli çok yoğun bir kar yağışı hakim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.