Sanırım o doğu karadenize gidecek
18 i için hamak oluşmaya başlamış
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSanırım o doğu karadenize gidecek
18 i için hamak oluşmaya başlamış
Anlık benim konum
Hayırlı geceler.
Ocak sonunda 850 pha da -28 Marmara genelinde olmadığı müddetçe bana rahat ve huzur yok .
Hayırlı geceler de fazla abarttın be abi bari -18 deseydin
Pusuda bekliyoruz.
Bu gece Düzce-Zonguldak-Bartın şov yapacak buralarda yaşayanlar uyumayın derim
Bu yağışı beklemedeyimmm
Düzeltme: -14 üstü denmeliydi -14 altı olursa rakım sistemi olmaz nihinihi 😂😂
İstanbul için -14 altı soğuklar rakım sistemi olur bunu da not alalım artık .
Bu gerçek mi böylesini çok görmüyoruz..
yan menüde eklendi
Değişikmiş
Bizim radar görüntüsünü kullanın 30 saniyede bir güncelleniyor ve harika şaşma yok
Hangisiydi o?
Snow Hound vallah anlasam anında görüntü ederdim ama maalesef bana uzak konular.İnsaallah bir anlayan çıkarda yardımcı olur,
Forumda instagram hesabında mavi tik olan biri bana yardımcı olabilir aksi halde zor dayı sağolasın düşünmen yeter
bende yok geçen sene vardı bitti boşa masraf
Mavi tikli hesaplar meta destek ekibine direkt mesaj atabiliyormuş ve cevap alabiliyormuş o yüzden. Hesabın bir ihtimal açılma şansı oluyormuş. Hesabım saçma bir biçimde bu sebepten kapanmış ama çok eski bir hesaptı. Hani başka hesapta kapanmadı bunun olması saçma. Kapanan hesabın yerine açtığım bir hesap değildi.
Arkadaşlar İnstagram hesabında mavi tik bulunan var mı?
Bu da arada kaynadı hiç kimse de yok muydu ya benim için önemli baya
İstanbul zor ya. O zamandan yağış hızlıda çekiliyor. Rakım sisteminden bölge sistemine dönüyoruz.
Marmara bölgesi genel olarak cephe yağışına daha uygun bir yer zaten. Cepheyle soğuk havanın çakışması gerekir. Aksi halde deniz etkili karlarda soğumanın az olduğu durumlarda rüzgar yönünün karayel ya da yıldız olması daha iyi. Eğer ki rüzgar yönü poyraz olacaksa temp 850 hpa en az -12 olması lazım üst seviyenin de şimdikinden daha soğuk olması gerek. İstanbul için ısı adası olayı gerçek bence.
Yorum doğru genel anlamda Karadeniz sıcak diye çok yağış çok dek diye bayrak asanlar bir daha düşünsün bunu
Tespitin iyi .
Karayel ya da Yıldız olsa başka şey konuşurduk. Rüzgar yönü poyrazlı karlarda soğumanın daha fazla olması gerekir.