Aralık son 8 günü soğuk yağmur
,Kar ......yılbaşı mola ocak 5 gibi yeni bir sistem bu sistem tam bir kış sistemi olmasını bekliyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAralık son 8 günü soğuk yağmur
,Kar ......yılbaşı mola ocak 5 gibi yeni bir sistem bu sistem tam bir kış sistemi olmasını bekliyorum.
Bundan sonraki tahminlerimde rüzgar hızı yağış mm,kar için cm vereyim ön balkon arka bahçe sav'ımı sunayım 33 gün önceden yapıyorum tahminimi haa ben diyeyim gece istihareye yatıyorum sabah kalkıp yazıyorum.
Birde yukarda paylaştığımız haritada İstanbul kaç derece olur bir düşünün.
İskedinavya ya kadar uzanan azorun bize süpriz hediyesi olabilir
dersimize çalışıyoruz Aralık sonu beklentimiz adım adım gelecek inşallah bir kaç gün önce sistemin nasıl geleceğini işaretlemişim.
Özellikle Edirne, Çanakkalede yağışlar salı günü etkilli olacak bir şekilde geliyor.
Toplam yağışlar ülkemizin batısı için maşallah dedirten cinsten.
Sabır derken ? aceleci davranmadım ki bir konuda. Bu verdiğiniz değerleri neye göre söylüyorsunuz mesela ? Kasım sonunda efsane bekliyorum demiştiniz . Keza Aralık ilk yarısında da sistem bekliyordunuz. Şimdi Aralık sonu oldu. Kış sonuna kadar böyle böyle tuttururuz herhalde bir tane
Sizin sistem beklentiniz hep kar heralde geçmişte verdiğim bütün tarihlerde sistem geldi kasım sonu sistemi rekorlar kırdı malesef 5 insanımız öldü efsane oldu ama kötü oldu
Tutturma demişken biz tahmincilerin hep karşılaştığı bir kelime alınmıyorumm kızmıyorum mgm tuturamıyor uzak tahminleri bizler birde onlara maaş veriyoruz bizimki beleşş.. ![]()
Karayelden yıldız dönen bir hava üşütecek

Olmadı sanki ? Kaldı aralığın son haftası.
Kısmen ilk tahminim 15 sistem beklentim %50 gerçeleşme olasılığı fazla erkene çekme sebebim Akdeniz kaynaklı sistemlerin Aralık ayına hakim olması 21 Aralık civarı beklentim kuvvetlenetek devam ediyor. hedefteki tahminler uzun vade tahmini olunca sabrı akılda tutmak gerekiyor hilal hanım
İşte beklenen rota
Ocak ayının ilk verileri umut vadediyor ecmf aylık verilerinde kuzeyimizdeki soğuk bölgesinin büyük ihtimalle y.b olacaktır
ülkemize soğuk hava dalgaları indirmesini bekliyorum.
Not:bu ilk veriler hala değişiklik gösterebilir
y.b demiştim ya o bize sürpriz hediyeler getirecekk
2021-2022 kış sezonu başlıyor
Endonezya'da bulunan semeru yanardağı patladı tekrar büyük bir doğa olayıyla karşı karşıyayız
Emeğiniz takdire şayan. :alkıs:
Orta Akdeniz ve Balkanlar senesi bu sene 2008 öğlemiydi hatırlayamadım.
2008 Kasımı = 2021 Kasımı neredeyse
İyi yakalamışsınız 2008 kışıda efsane kışlardan biriydi hatırladığım kadarıyla.
Ocak karışık biraz Kasım daha kolaydı basınç dizilimleri Aralık son hafta anca çözülür.