pardon CAN hocam kendimi model yorumlamasinda sandim. Yanlış yermiş
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
CAN hocam ecm kış uzayabilir diyor ?
-
Beyler kiz isleri bos isler ben her ne kadaf 15 yasinda biri olsam bile deneyimimin yasimla alakasi yok.
Bunu deneyimlerimden sonuna kadar destekliyorum. ergenlikteki duygular fazla baskındır. Düzgün düşünemeyiz. Önemli olan okumak ve bilgili biri olmak. Ondan sonra zaten hayatına biri girer ve doğru kişi odur
-
Birde Düzce ile Bartın kar yağarken Zonguldak a sakir sakir yağmur yagmasi var 1 dereceyle tüm yağışı yağmur olarak almak

Bu tüm meselelerden daha kötü. Kızı unuturum o günü unutmam ?
-
madem başladık bende yazayım. Aleyna seninle tanıştığım güne lanet gelsin. İnşallah bir daha hiçbir yerde karşılaşmayız. (18 yaşımdan 19.5 yaşıma kadar beraberdik)
-
ben sonuca bakarım.zaten sıstemler sonuca göre gelır.oyle olsaydı boyle olurdularla degıl dostum.umarım bu surecın sonucu hepımızı mutlu eder.
Dostum valla zaten kaderde ne varsa o olacak. Senin dediğin gibi ama senin gibi düşünürsek ilk 3 güne girmeden yorumlamamamız lazım. Ben model yorumlamayı seviyorum. Bazen sistem olduğu anda bile model takip ederim ve modeli kafamda düzenlemeyi de çok seviyorum. Yani öyle olursa felan diyip kafamda devamını getiririm ben ?
-
Bence şuan takip ettiğimiz sistem efsaneye dönüşebilir potansiyel var soğuklar 500 hpa 850 sıcaklığı azıcık YB Batılı konum alsa üstte ne var ne yok inecek onu bu gece gfsden göreceğimize inanıyorum ve umuyorum

Şahsen şu an gelmeme ihtimalini %60 olarak görüyorum. Bu 13-14 ü için
-
ecm de cok ıyı degıl zaten.hatta sıstem bıle yok..yanı ulkeye gırıs yapmadıktan sonra,yukarmız -50 derece olsa ne işe yarar.bazı arkadaslarda ısrarla ana fıkır güzel dıyıp duruyor.dıye dıye subat bıtecek.13 14 olası sıstemı kacırmamamız lazım.
Yok dostum. Bence devamı iyiye gidebilirdi ama çok oynak bir görüntü verdi . ben de sistemin 13-14 dünde gelmesini isterim. Bu da Atlantikteki iki siklonun batıda bileşmesine bağlı bu günkü gfs gibi. Batıda birleşirse dönüp azora alttan destek verir. Doğuda birleşirse ya sistem ötelenir veya sistem diye bir şey olmaz.
-
O zaman iyi ki eps'nin sabahki halini görmemişsin hocam :D
Savah verbattı. Bu kötü ?
-
eps yi beğenmedim. Şimdi değişir diyeceksiniz de bu bizim lehimize olmayabilir. Ecm daha iyiydi. İnşallah sabah daha iyi çıkar.gfs geceye güveniyorum
-
ecm iyi çıktı. Ufak tefek düzeltmeler lazım. Bu geceki gfs de muhteşem çıktılar görebiliriz.lütfen işi olmayanlar gelsin. Birlikte sinerji yaparız. Bu geceye güveniyorum
-
beklediğim gibi çıktı ecm. 240 a kalacak iş
-
sistem böyle de gelebilir ama hiç tutarlı değil ecm. Bence eps daha farklı gelecek
-
bu arada gfs ecm den daha tutarlı. Bas8nç dizilimleri sabahlar apayrı
-
dönüp yine 240 ta bırakacak başlangıcı