azor dikine hafif çıkış yaptı
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
hfs öğlenle farklı
İkinci ab yerinde derinleşiyor. İlk ab ile aralarında uzaklık iyi. Ortadan azor destek verebilir
-
gfs ikinci patlayan ab yine fazla doğulatmazsa olur
-
oconun farkı atlantikteki siklonu doğulatmaması
-
Modeller çok kötü umarım en kısa zamanda düzelir.
Nesi kötü. Git bir gefs sensryolarına bak istersen.
-
Kardeşim ne demek istedin anlayamadım burda.
Atlantikteki ab fazla şişti ve doğuladı. Bu da azoru doğuya ittirdi.
-
Zonguldakli67 elinize sağlık hocam. Keşke böyle çıkmasydı. Izdırap gibiydi.
-
Modeller çok kötü ya üstümüzde hiç soğuk kalmamış artık hepsi mübarek Amerika’ya almışlar niye bu kadar şansızız biz ya
bak geç bu güncellemeye. atlantik bu kadar şişmez.
-
384 klasiği olabilir
-
izlanfa fazla şişti. Oysaki her şey haxır durumda
-
yaw sisteme 1 hafta kala bile kötüyken değişir diyoruz ama 12-13 gün sonra düzelmeler olunca yine fazla umutlanıyoruz. En az 3 gün daha desteklemesi lazım
-
CAN hocam ecm endeks ortalaması tam olması gerektiği gibi. Azoru daha güçlü görebiliriz. Azor iskandinav işbirliği ile yukarıdaki tüm soğuklar Türkiye'ye çullanır. 2-3 gündür iyiye gidiyor endeksler. Modellerde de düzelmeler var. Ecm sabah çıktısı 48 saat daha sürseydi görecektik zaten. İnşallah boş geçmeyecek bu dönem.
-
tımes meydanını taksım meydanı farzet bir süre.hayıflanmakla kar flan gelmez.atmosfer yoluna devam edıyor.ay ortasında gerceklesecek olan hava durumunu tahmın etmeye calısıyoruz sadece.bız ne yaparsak yapalım,sonuc degısmez yani:)
Sonuç aynı ama sonucun ne olacağına dair ipuçları veriyor modeller. Bize de eğlence çıkıyor. Aslında kar yağmaması fazla umruma değil. Yağmur yağsın yeter. Ben sadece model takibi yapmayı seviyorum?
-
Ben her şeyi kovalarım hocam atmosfer delisiyim sadece kar değil :D
Ilıkçılığım da keyfime göre değişebiliyor. O an modum hiç sıcak kaldıramayacak haldeyse sinir de olabiliyorum. Değişir.
İyi hocam siz rahatsınız o zaman gelmezse afrika gelirse kar keyfi olur. ?
-
CAN ilk defa kar kovalayan bir ılıkçı gördüm ?