Atlantikte ab bitmiyor ki. Abd den yine geldi. Güncelleme nin içine etti
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
atlantikteki siklon doğulayacak Avrupa'da basınç yükslecek.
-
wetterzentraleden takip ediyorum modelleri. Orada gfs paralel paylaşılmıyor artık. Neden acaba ?
-
Endexler hala iyi. Sanırım modeller bu aralar CAN hocanın dediği gibi biraz farklı ilerliyor.
-
Gefs diyagramının bir önemi yok hiç bir vadede. Görüntülük veri sadece.
Hocam çoğu kişi kışı bitirmiş diyagrama bakarak. Diyagram bir aralar %40 lardaydı hem de vade vu kadar uzun iken. Nasıl değişti. Şahsen ecm nin bu günkü güncellemesinden 15 i için umutluyum. Eps iyi değil ama.
-
gefs diyagramına bakıp üzülmem ben. 3-4 güncelleme istikrarı sürdürüp kötü verirse o zaman umudumu keserim ama eminim ki öğle güncellemesi bile farklı çıkacak.
-
haftalık tahmin neden kötü ki. Eps kötü. Haftalık tahmin iyiydi
-
abd ye inen soğuklar burada olsa Akdenizde artık arda ve öyle güçlü ab ler patlar ki 3 günde 1 metre yağar. New york 4 gün boyunca sadece - değerlerde.
-
Semih Ö. dostum artık uzun vadeye bakmıyorum ben. Hep beklenti oluşuyor.
-
niye illahi tahmin yapanların tahmini bir güncellemede bozunca laf atıyorsunuz. Adam tahminini yapmış. Beğenirsin beğenmezsin bak geç. Tutarsa kendini ileri çıkarmasın yeter. Çünkü her tutan tahminindekendini öne atarsa tutmayınca da geri çekilmeye çalışırsa o zaman konuşursun.
-
Eps'nin de artık gfs den farkı yok. O da sabah akşam farklı çıkıyor. Sabah kötüye gitti. Akşam iyi olursa ona da sevinmem. Artık en iyisi modelleri yorumlamak ama hiç takmamak. Son 4-5 güne girmeden de gelmeyecekmiş gibi davranmak.
-
ötelene ötelene martı bulur bu iş:)ben daha cok yagıs kovalıyacağım artık.kar gelırse surprız olsun.
Akdeniz şubat ikinci yarıda iş yapacak gibi. Yağmura hasret kaldık. Bamanda yaşıyorum kaç haftadır doğru düzgün yağmur bile yağmadı. Hatta doğru düzgün rüzgar bile esmedi. Dediğini yaparsan üzülmezsin,az beklenti iyidir.
-
kotu bır sey demedım.cok kotu bır guncelleme.hıc bakmaya bıle degmez.bu yuzden en guzelı uyumak ve unutmak:)
Aslında ana fikir bakımından benzer. Yine sona iskandinavya ve azor işbirliği.Zaten ne olacaksa 14-20 arası olacak. sana da iyi geceler.zaten vakit öldürmek için buradayım?
-
bir sey cıkmaz ordan.yat uyu en güzeli.300den sonrası her saat güncellense bıle degısır.iyi geceler
Dostum burası model yorumlama yeri. Zaten değişecek. Burada çıktıyı yorumladım
-
uyuyamadım. İskandinavya da basınç yükseliyor. Azkr yükseliyor.