Abi esenyurt 130 m e vurur mu yoksa yatalım mı
takibime gore en gec 02-03 e kadar inmesi gerekir. ama daha erkende olabilir. suan genisliliyor. bu sistem daha yeni girdi sayilir zaten.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi esenyurt 130 m e vurur mu yoksa yatalım mı
takibime gore en gec 02-03 e kadar inmesi gerekir. ama daha erkende olabilir. suan genisliliyor. bu sistem daha yeni girdi sayilir zaten.
baslar yavas yavas kutleler suana kadar15dbz lerde idi son 1 saattir 6-7 dbz daha kalin. genisleme basladi tum istanbul kar almali.
kalibrasyon yaptigim icin surekli basindayim arkadaslar bu radar isi biraz karmasik. suan uzerine tikladiginizda yazan dbz ye cok aldanmayin bunun algoritmasini yazmak zaman alacak cunku internette olan veu lasilabilir bir veri degil. sistemler geldikce zamanla oturacak. biraz renk scalasindan takip edin. ama windy yede cok aldanmayin asiri abartiliydi. ince katmanlari onlarda cozemiyor. denizden karaya vuran kutleler suana kadar zayiflama trendindeydi zaten suan yakalabiliyoruz artik onu. dikatle bakarsaniz anlasilabiliyor. ama sogugun girisiyle beraber artik daha guclu inmesini bekliyorum
sogugun girisiyle kutleler genisliyor. ozellikle sabah a dogru yarin ogle saatleri arasinda en yogun haline ulasmis olacaktir.
mehmet civan problem göremedim
tamamdir hocam ![]()
Güzel görünüyor bence ama ustalar daha iyi bilirler
tıklayınca virga çıktı 🙂
virga yazan yerler yagis birakmayan bulutlar birde yagmurdan kar a gecerken arada bir virgaoluyor radar yansimasindan dolayi orayi halledicem simdi arayuzu biraz daha gelistirmeye calisiyorum. suan hizli calismasina odaklandim biktim windy nin agir yapisindan bizimkisi hizliolsun kasmasin asilamacim o
uzerinde desigiklik yapicamda suan radar simulasyonunda bir hata varsa duzeltip baslamamlazim o yuzden bi kontrol sart benim gozumden kaciyor bazen. yada suda olsa diye oneri olursada cok iyi olur
17-20 için halen sınırda görünüyoruz
Izlanda
bi girip biraz gezinip kontrol yaparmisin
Havaların Sesi | Canlı Radar
burada olan arkadaslarimizda girip hata arayabilirse sevinirim
suan 45 dbz civarinda bir kutle sadece hatay taraflarinda va. o kucuk sari olan
Hata bu
ole bir bulut yok orada. yanlis
Değişikmiş
bu daha ilk beta surumu uzerinde calisiyoruz her gun yeni ozellikler eklenecek cozunurlugu yukselecek. vizyonumuz turkiye icin en iyi radar sistemini yapmak
olarak.
olarak bunlar bizim projelerimiz arkadaslar. hepimize ait cekinmeden her turlu elestiriyi ve onerilerinizi yazarak destek olmaniz cok onemli ! sinan abinin ortaya koydugu ve inatla senelrdir arkasinda durdugu bu vizyonu gerceklestireceiz. bunlar daha suan aklimizdakilerin yuzde 1 i bile degil herpimiz buna kafa yorup neler yapabilirz uzerinde tartisacagiz beraberce gelistirecegiz. meteogramlar endeksler son durumlar model analizlerine kadar zamanlar herbirini hayata gecirecegiz. 2026 ocak1 ile start verdik. ilk amacimiz turkiyedeki meteorologlarin en kapsamli anlik takiplerini yapabilecegi en kullanisli sistemi hayata gecirmek. gazamiz mubarek olsun Anılar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
cagriiiiiii ![]()
aklimi aldin model takip etmiyorumkac gundur. yeni sandim bunu aklim giti. ![]()
Selamlar abim akşam işe gidicem istirat ediyorum ben
![]()
selamlar millet nerdesiniz pazar diye bu kadar uyunurmu ![]()