-0. 4 de hafif de olsa yağan yere yapışıypt
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Balkonların önü boştu az da olsa doluyo
-
Yalova da gözüküyor kar ama yağış yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Gebze de kar yağmaya devam ediyor..Biraz daha soğuk ve araçlar, kenar köşeler, çimler, toprak tutmaya başladı. Bende yatar, bugün yeterince kar kovaladım.
Herkese iyi geceler, inşaallah tüm yurtta kar yağışları olsun devamında.
-
Ben bırakıyorum bu işleri ya artık bu nedir ya 2. İncimi 3.cümü sistem bu bilmiyorum hiçbir sistemde de havada bile kar göremedim ya takip ettikçe daha çok üzülüyorum ve deli oluyorum hasta eder bu insanı ya.
Hesabımı silebilirsiniz hepiniz hakkınızı helal edin benden yana hakkım varsa helal olsun Allah'a emanet olun hepinizi gerçekten seviyorum

-
Ben bırakıyorum bu işleri ya artık bu nedir ya 2. İncimi 3.cümü sistem bu bilmiyorum hiçbir sistemde de havada bile kar göremedim ya takip ettikçe daha çok üzülüyorum ve deli oluyorum hasta eder bu insanı ya.
Hesabımı silebilirsiniz hepiniz hakkınızı helal edin benden yana hakkım varsa helal olsun Allah'a emanet olun hepinizi gerçekten seviyorum

Ay sonunu bekle çağrı sinan başkan sinyali attıysa vardır bir şey
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Umuttepe çok fena
-
O sırada benim konum

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çatılar tamam
-
Kocaeliyi Seyret - Şehir Kameraları
İzleyebilen izlesin böyle bir şey yok
-
https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index/izmit-umuttepe/1029
İzleyebilen izlesin böyle bir şey yok
Ula sistem boyınca söyle kütle yakalasak farklı konuşurduk 😅
-
Benim için rezalet berbat bir kış geçiriyorum şuana kadar olan zamandan bahsediyorum
ben şunu anladım yalova da oturmak yaşamak gerçekten büyük sıkıntı hiçbir şekilde kar düşmüyo
-
bursada ince bir örtüden fazlası olmadı beklenilen gibi oldu dek sistemleri karayel esmediği sürece bursaya yaramıyor pek
-
Benim için rezalet berbat bir kış geçiriyorum şuana kadar olan zamandan bahsediyorum
ben şunu anladım yalova da oturmak yaşamak gerçekten büyük sıkıntı hiçbir şekilde kar düşmüyo
Deniz olan bir yerde yaşayıp kar görmek istiyorsan en iyi yaşancak yer Batı Karadeniz ya bence
-
- Resmi Gönderi
balikesir merkeze son 244 saatir kar yagisihiz kesmeden devam ediyor 10dk bile bolsuk vermedi masallah.
ama 1mt2 ye 1 saatte bir belki yarim avuc hizinda :D yani dakikada 1mt2 ye takriben 15 ila 20 adet irili ufaklikar tanesi
-