Benim bitti abi çoktan. Uni tatili su an
benim sinavlar basliyo pazartesi. vizelerde 86 ortalama yakaladim ama finallerde biraz bocalicaz heralde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim bitti abi çoktan. Uni tatili su an
benim sinavlar basliyo pazartesi. vizelerde 86 ortalama yakaladim ama finallerde biraz bocalicaz heralde
Eren bu hobi okulunun önüne geçmesin. Benimkinin gecti ve en az 40 bin geri atmıştır. Kaçıncı sınıfsın bilmem ama tyt ayt ye çok çalış. Bu dönemde iyiler degil en iyiler kazanir. Zekisin belli kafan çalışıyor. gelecegine önem ver 😊
harunum insanlar surekli ders calisamaz. illaki birseylerle ugrasiriz. sagda solda onu bunu takip edip sosyal medya unsurlarinda bom bos vakit gecirmektense ben bu isi tercih ederim.
sende bahane bulma
derslerinede bak. zaten kafan calisiyor senin sen acik boslamissin
Birisi başka bir forumda şuanda önceden de uğraşıyormuş zaten bu hobiyle
onemli degil amatorde olsa bilim ile ilgili konular bunlar. bu iste taraf olmaz. her forum hepimiz ayni taraftayiz. buyursunlar.
Hatta 2 arkadaşım şu sıralar model veri derken iyi yol kat ediyorlar foruma da gelmelerini rica ettim
gelsinler bu isin ilk mektebi burasi. ilerde sorarlarsa alayliyiz desinler
mehmet civan sanal alemin kralı 😎 hoşgeldin abi nerelerdesin.
buralardayim ben eren surekli is temposundan dolayi biraz arka planda kaliyorum ama takip ediyorum forumu. saolasin iyi kucuk bir operasyon gecirdim tatildeyim bu ara. sizler nasilsiniz
iyiki dogdun saadet iyiki burdasin. renk katiyorsun forumumuza.
Grubunu namağlup lider bitiren ve avrupa maç larına sadece 1.5 ay kalmışken fatih terim yollanıyorsa bu ülkede sabri sarıoğlu bile teknik trektör olursa artık şaşırmam.
o zaman isi bilenler etkin olmaliki yonetimde denetim mekanizmasi calissin. gerci bende konusuyorumda cok bisey bilmiyorum bir futbol takiminin idaresi hususunda.
beklemedeyiz hocam
beraber bu cati altinda nice senelerde bulusmak dilegiyle. dogum gunleriniz kutlu olsun arkadaslar.
Artık fazlasıyla inanıyorum ki CFS modelini Türk bir kar sever güncelliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bunu hep yazarim. cfs gozden kacmistir lakin son senelerde gelen sistemleri 300h dan bozmadan getiren model cfs dir.
Gözün aydın hocam .
orda siddette bazen cisenti gibi kesinitisz devam ediyor halen. su yagislardan kapabildigimizi kapmamiz lazim sinan hocam bursa gibi su cenneti bir sehirde dagdan gelen gelen sularin azalmaya basladigi soyleniyor. ve bilinen tarihte hic yasanmamis
bursada yagmur basladi
takipteyiz hocam. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
her sekilde her kosulda