- Resmi Gönderi
Birisi başka bir forumda şuanda önceden de uğraşıyormuş zaten bu hobiyle
onemli degil amatorde olsa bilim ile ilgili konular bunlar. bu iste taraf olmaz. her forum hepimiz ayni taraftayiz. buyursunlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBirisi başka bir forumda şuanda önceden de uğraşıyormuş zaten bu hobiyle
onemli degil amatorde olsa bilim ile ilgili konular bunlar. bu iste taraf olmaz. her forum hepimiz ayni taraftayiz. buyursunlar.
Abi çok az paylaşım geliyo
Haklısın ama ensede boza pişiyor Cengiz kardeş
Site
Twetter
YouTube
Maalesef o sayfa içinde vakti olan bol bol haber video veya hava durumu paylaşacak arkadaşlar lazım ama şu an yok.
YouTube kanallarımız da örümcek bağladı adeta..
Bakılacak ama nasıl ve ne zaman ..
Hedef şu model yorumlama basit iş sadece birkaç ayda alışırsın ancak verileri yorumlarsan,analiz edersen o modelin sana sunacağı çıktıyı günler öncesinden tahmin edebilirsin şu an hedefim bu bütün verileri araştırıp ogrenmek ve ardından okul bitince artık model mi yaparız Sinan abiyle bilemem 😅😬😂
Eren bu hobi okulunun önüne geçmesin. Benimkinin gecti ve en az 40 bin geri atmıştır. Kaçıncı sınıfsın bilmem ama tyt ayt ye çok çalış. Bu dönemde iyiler degil en iyiler kazanir. Zekisin belli kafan çalışıyor. gelecegine önem ver 😊
Nasıl tweet atmışım
Eren bu hobi okulunun önüne geçmesin. Benimkinin gecti ve en az 40 bin geri atmıştır. Kaçıncı sınıfsın bilmem ama tyt ayt ye çok çalış. Bu dönemde iyiler degil en iyiler kazanir. Zekisin belli kafan çalışıyor. gelecegine önem ver 😊
Konuşmak istemiyorum gereksiz konuları abi ama varsa bir tanıdığın milletvekili oluyorsun artık.
harunum insanlar surekli ders calisamaz. illaki birseylerle ugrasiriz. sagda solda onu bunu takip edip sosyal medya unsurlarinda bom bos vakit gecirmektense ben bu isi tercih ederim.
sende bahane bulma derslerinede bak. zaten kafan calisiyor senin sen acik boslamissin
Birde ben işime gelince kafayı çalıştırıyorum 😅 dün mesela felsefe sınavına bakmadım 55 almışım ama tarihe biraz ilgim arttı son dönemde ondan 85 almışım yarım saatlik çalışmayla .
Konuşmak istemiyorum gereksiz konuları abi ama varsa bir tanıdığın milletvekili oluyorsun artık.
Keşke şikayet ederek bi şeyleri yoluna koyabilseydik. Sen yine de elinden geleni yap. Elbet düzelir bu dönem de geçecektir. Hayat sadece su anlık degil. Önümüzde koca bir ömür var.
harunum insanlar surekli ders calisamaz. illaki birseylerle ugrasiriz. sagda solda onu bunu takip edip sosyal medya unsurlarinda bom bos vakit gecirmektense ben bu isi tercih ederim.
sende bahane bulmaderslerinede bak. zaten kafan calisiyor senin sen acik boslamissin
Benim bitti abi çoktan. Uni tatili su an
Benim bitti abi çoktan. Uni tatili su an
benim sinavlar basliyo pazartesi. vizelerde 86 ortalama yakaladim ama finallerde biraz bocalicaz heralde
Keşke şikayet ederek bi şeyleri yoluna koyabilseydik. Sen yine de elinden geleni yap. Elbet düzelir bu dönem de geçecektir. Hayat sadece su anlık degil. Önümüzde koca bir ömür var.
Bizden sonraki nesil yararlanır bu gelecekten çocuklarımız torunlarımız biz ise öküzün trene baktığı gibi bakarız enflasyona 😂
benim sinavlar basliyo pazartesi. vizelerde 86 ortalama yakaladim ama finallerde biraz bocalicaz heralde
Bilirim onu abi. Finalden önceki son gün 1 saat uyunur😊
Bizden sonraki nesil yararlanır bu gelecekten çocuklarımız torunlarımız biz ise öküzün trene baktığı gibi bakarız enflasyona 😂
Oyle dusunme sana tasarrufu ogretoyirlar. Senin iyiliğin için hepsi 😉
Sınav sözel ise son gün çalışmam bu arada sınav olmadan onceki derslerde bakarım , sayısal dersler mecbur birkaç gün önceden başlıyoruz.
Gece GFS de aktiflik zirvede olmalı bence bu sistemlerin şerefine Bu günleri özlemiştik çünkü