mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
tubitak gurcan okumus her programa cikmaz. hatta bu ilk bile sayilabilir. bir nefes de izledim. cok kaliteli bir yayin oldu tavsiye ederim..
son bolumde irom dome hakkindaki solediklerini dnlemelisniz. adam resmen iron dome a oyuncak dedi
-
-
-
Bir saat küsur dakika video mu olur derim

-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
hipersonik test tunelimiz geliyooooooooooooooorrrr.. -
Oyun oynayan çoğuk mu var sokaklar da?Yok maalesef,sadece bir kaç bisiklet binen var birde alan varsa iki topa vuran var.
abi ben depresyona giren cocuk hatirlamiyorum. ole bisey yoktu zaten. ve de cok hastalik var suan cocuklar surekli hasta. biz kosar kosar terler 1 hasta olur 2 hasta olur sonra bi daha olmazdik. evler sobaliydi soguga dayanikliydik. evde yapcak bise yoktu yagmurda camurda evlere girmezdik annem terlikle gelirdi kacardim. :D
-
duzcede buyudum ben sadece bizim okuldan 6-7 super ligde oyuncu var suan. duzceden cok topcu yetisir. her yer yesillik duzluk. defans in bel kemigiydim ben harbi defans yapardim. cok iyi uzun ara top atardim hucuma kaldirirdim takimi. bi gun lisinin arkasinda uzun atlama yapiyordum isinmadan cekilin geliyorum dedim belim orda bi sakatlandi 3 sene kosamadim sonra korseyle devam ettim ama bu seferde sag baldirima vurdu yavas yavas biraktim futbolu.
cocukluktan hocalarim falan en asa 2 lig bile olsa topcu olcak derlerdi benim icin. ama abi biz hafta sonlari gunde 6 mac cikarirdik hafta icide okuldan geldigimiz gibi en az 3 mac
ole krampon hali saha yoktu. sportac i olan cekerdi beyaz tozlugu dooru sahaya
arkadas sportac ta 2 aya burun yirtardi 
-
9 aylık, Alman kale, her kuşakta değişir isimler. Tek topa vurma hakkın olurdu. Kafa golü 4 bacak arası 5 gol sayılırdı. Topu auta Atan kaleye geçerdi. Kaleci Çekilen şutta topu havada tutarsa, şutu çeken kaleye geçerdi. Oyundan ilk elenen "Anne" olurdu. vs vs.
aynen bak suan cocuklar oynamiyo o oyunu ben bazen farkediyom cikiyom evden ogretiyom mahalledeki cocuklara topcu olcaksaniz bunu oynayin diom
-
yau yasin cocukken bi oyun oynardik biz. top yere dusmeden gol atmaya calsirdik top dusuren kaleci olur. 3 kornere atan kaleye gecerdi. kaleci havada yakalarsa atan kaleye gecerdi. 9 aylikmiydi onun adi ben bakiyom simdi cocuklar hic oynamiyo bunu. bu oyun oynanmassa futbolcu cikmaz bu memleketten. duzcede cocuklugum bu oyunla gecti benim. hep iyi topcu olduk biz bu oyun yuzunden. hava toplarina hakimiyetimiz gelisirdi.
-
bizede anca boleleri gelir.
(bknz.)sabri -
Fenerbahceye ben oyuncu buldum.Frikik de atar..Raket sol ayak
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.ahahahah
mustafa abi bayadir bole gulmuyodum. allah iyiligini versin...
yasine satalim biz bunu iyi penalti frikik hepsini atar bu -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hemen ne bildigimizi ve bu tarz oyuncaklar icin ne urettigimizin cevabi olan linki birakip calismaya geri doneyim
https://www.defenceturk.net/aselsan-100-bi…ktronigi-uretti -