Kötü giderse belli etmeyin.Bütün senem buna bağlı :'D
guzel gider bu guncelleme dogum gunune ozel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKötü giderse belli etmeyin.Bütün senem buna bağlı :'D
guzel gider bu guncelleme dogum gunune ozel
nefesler tutuldu ...
Tam tersi olduğunu biliyordum açıkçası. Çok bakınca çok odaklanılıp az kırpıldığı için yeterince nemlenememesi şeklinde.
evet o yuzden bir bilene danismak seklinde ben kendi problemimi yazdim. bendeki sorun cok kirpmaktan. gozyasi salgisininda belli bir miktari var sanirim kullanimimiz icin. evet cok odaklaninca gozumuz yanar ve goz yasi salgisi salinir kirpariz yine aslinda cok odaklanmaya geliyor is ardindan kisir donguye giriyor bu sefer goz yasinin etki si azaliyor sanirim
mehmet civan abi gözlerim yanıyor biraz ama nadiren oluyor gün içinde birkaç defa görmeme engel olmuyor sadece anlık kapatıp açınca gözlerimi duzeliyor sence neden olabilir PC telefondan mi acaba yada soğuktan mi aşırı rüzgar yemek zorunda kalıyorum okula giderken.
bir bilene sormak lazim ama ben dedigini cok yasayan biri olarak kendi acimdan cevap vereyim. soguktan sundan bundan goz yanmasi cok uc sartlar olusmadiktan sonra 15dk. fakat misal gozunu telefna yada pc ye odakladigin zaman gorebilmek ve retina sanirim onu temizleyebilmek icin surekli goz kirpmak zorundayiz ki gozumuzde goz yasi dedigimiz sivi ile gozumuzu refresh edelim. cok bakarsan cok kirparsin cok kirparsan goz yasi ile ilgili bir problem olusabilir buda gozde yanmaya yol acabilir.
Benim bitti abi çoktan. Uni tatili su an
benim sinavlar basliyo pazartesi. vizelerde 86 ortalama yakaladim ama finallerde biraz bocalicaz heralde
Eren bu hobi okulunun önüne geçmesin. Benimkinin gecti ve en az 40 bin geri atmıştır. Kaçıncı sınıfsın bilmem ama tyt ayt ye çok çalış. Bu dönemde iyiler degil en iyiler kazanir. Zekisin belli kafan çalışıyor. gelecegine önem ver 😊
harunum insanlar surekli ders calisamaz. illaki birseylerle ugrasiriz. sagda solda onu bunu takip edip sosyal medya unsurlarinda bom bos vakit gecirmektense ben bu isi tercih ederim.
sende bahane bulma derslerinede bak. zaten kafan calisiyor senin sen acik boslamissin
Birisi başka bir forumda şuanda önceden de uğraşıyormuş zaten bu hobiyle
onemli degil amatorde olsa bilim ile ilgili konular bunlar. bu iste taraf olmaz. her forum hepimiz ayni taraftayiz. buyursunlar.
Hatta 2 arkadaşım şu sıralar model veri derken iyi yol kat ediyorlar foruma da gelmelerini rica ettim
gelsinler bu isin ilk mektebi burasi. ilerde sorarlarsa alayliyiz desinler
mehmet civan sanal alemin kralı 😎 hoşgeldin abi nerelerdesin.
buralardayim ben eren surekli is temposundan dolayi biraz arka planda kaliyorum ama takip ediyorum forumu. saolasin iyi kucuk bir operasyon gecirdim tatildeyim bu ara. sizler nasilsiniz
iyiki dogdun saadet iyiki burdasin. renk katiyorsun forumumuza.
Şükür edelim hocam. İngiltere gibi de olabilirdik 😅
bende tam onu yazacaktim. sukur aksiyonlu bolgedeyiz. oda olmayabilirdi. zaten biz kovalamayi seviyoruz aslen sistemleri... aslinda en buyuk ortak noktamiz bu fakat bazen unutuyoruz.
yoksa her gun sistem yasasaydik bence cok da keyifli olmazdi.
Grubunu namağlup lider bitiren ve avrupa maç larına sadece 1.5 ay kalmışken fatih terim yollanıyorsa bu ülkede sabri sarıoğlu bile teknik trektör olursa artık şaşırmam.
o zaman isi bilenler etkin olmaliki yonetimde denetim mekanizmasi calissin. gerci bende konusuyorumda cok bisey bilmiyorum bir futbol takiminin idaresi hususunda.
nedir durum istanbulda yagmiyormu birseyler.