mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

Hocam bunu atıp bizi umitlendiriyorsun. Bak kalp var sayın hocam. Açıklama bekliyoruz lütfen

burak hoca bu goruntunun potansiyelini biliyorda o yuzden atti o emojiyi. bir kac guncellemeye degisim gordu. modele direk bakilmaz onceki 2-3 ciktinin goruntusunu gittigi yeri bellersin aklinda ardindan o anki guncellemeyle karsilastirir bir sonrakini hesap edersin.

sinoptik tek bir goruntuyle ele alinmaz sinoptikler arasindaki degisimleri incelemek icin var modeller. kuvvetle muhtemel kotu bir senaryonun ihtimalini eledi burak hoca ben o emojiyi buna yordum

arkadaslar bu konuyla ilgili tek birsey yazmak istiyorum. tff isin icinden gelenlerle yonetilmeli tepeden inme baskanlar etki altinda kalabilen yneticiler olmamali. birde futbol takimlarinin basinda is adamlari show programlari yapimcilari vs vs hic biri tercih edilmemeli. fenerbahce futbol takimi ile hic bir sorunum olamaz ben bir galatasaray taraftayim. lakin acun ilicali ne zaman bu ise el atti o zamandan beri turk futbolunu survivor dan bir farki kalmadi. maclar artik danisikli dovus olmaya basladi. aziz yildirim cok acil bir sekilde takimin basina gecmeli.
    fenerbahceyi kurtarmali. turk futbolunu kurtalmali.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hocaların dediği gibi, tepemizde ve batıda böyle soğuk varken inş lodos yeriz devamında soğuğu vakumlar acaip şeyler görebiliriz

bu paternde 100 senaryo varsa 60 inda sistem aliriz biz. suan sistem alma olasiligimiz aksi bir durumdan fazla. kasim sisteminde hic bir meteorolog on goremedi durumu bu sene. en basiti bu sistemde marmaranin guneyinden mgm bahsetmedi bile. hala kar yagiyor 4 gundur burda. hangi meteorolog buna ihtimal verdi ? valilik de bunlari hesaba katip okullari tatil etmedi suan siniflarin yarisi bos. kimse merkeze inemiyor. sabah cikmayi denedim tepelere imkani yok merkezin 5 km etrafi butun yollar kapali.

Neden öyle dediniz neye göre artacak sizce

biseye gore dememe gerek yok ne kadar diagram meteogram varsa gunluk bir cogunu takip ediyorum. bunun icin cok matah birsey olmaya gerek yokki butun veriler gunluk olarak dusuyor. ben ortalamaya bakarim. hic bir analizide takip etmem kendim analiz ederim karsilastiririm. sistem var arkadaslar. avrupaya kacarsa balkanlardan bize doner. sert bir sekilde kafkaslara inmedigi takdirde her zaman sansimiz var. sonra cografyamizi biliyorum dunku meteorloji meraklisi degilizki 20 senedir icindeyim bu isin. zamaninda bende yaptim ayni hatayi sagdan soldan kopya cektik hep. oyle oyle ogrendik.

2025 subat kalan lkisminda batida 10 gun den fazla yagis var karadeniz icin yoruma gerek yok zaten. kalanin yarisindan fazla.
    2 sistem ihtimali var. hatta 3 diyelim ama son ikisi birbiryle baglantili. ikinci sistem saglam gorunuyor. siklonlu sistemden ic anadoluda kar alir. youtube da tanidik bir tahminci subatta 1 sistem gorunuyor o bundan zayif dedi. ama ben kendisinin defalarca kez yanildigina sahit oldum. turkiyede sistem gelmez dersen tutturma ihtimalin yuzde 70 lerden fazla. profesyonel ve akillilar buna gore hareket eder.