ecmwf zaten daha kurumsal ve genelde ulkelerin bakanliklari bazinda anlasmalari oldugu icin 120 den once pek riske girmez. 240-120 h arasi -4 varsa ecmwf de sistem ihtimali vardir. fakat soguklarimiz cok ciliz. ama elimizde hala -35 lik balkandan kopan bir 500 umuz var. karayel sistemde aksam saatleri sabaha karsi 500mt alti sehirlerimizdede havada ve yukseklerinde catilarda cimlemlede tutan kar ihtimali de olabiliyor. 800 ustu zaten direk bir miktar ortullu kar alir. konumuda gore de bu artar
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Pozitif bir adam
wriscuttern bi yanlis anlasilma olmustu daha dogrusu seni karistirdim baska bir konuyla seni kirdim
ayin 10 unda senin icin kar ihtimalini takip edicem hergun. havadada olsa en kucuk ihtimali bile degendiricem yazicam. 
-
Absürt bir akşam çıktısı oldu diye düşünüyorum ya siz ?
direk pozitif endeks senaryosuydu oda sinan abiye denk geldi

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
10 unda havada kar gorursem sasirmam. ozellikle istanbul icin yukseklerde beyazlama bile olabilir -

Şunun bozmadan indiğini düşünsenize
buna benzer bir senaryo ihtimali gayet uygun bu patern e
-
eline saglik Sinan ustat. takip eden yorumlayan herkeze tesekurler.
bu en sicak ciktiydi bizim icin gece guncellemesinde toparlar. control e bakacak olan arkadaslarimiz daha guzel senaryolari goreceklerdir. -
[…]
simdi oldu.

pozifin ciktisi bu. negatiften sabit notr controlde sistem vermistir muhakkak -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bu cikti cok fazla sapti. gece guncellemesinde devam edelim
-
su ao noa diagramini atabileek bir arkadas varmi. noldu bu girdap guclendi heralde fazmi degistiriyor. bir durum var. senaryolar tepki veriyor
-
dunku ispanya portekiz uzerinden inen abi yavas yavas modelliyor. cok abartiliydi cunku. 4-5 guncellemeye bu durumu daha net alicaz -
Hem yüksek basınç çok geniş hemde azor çok şişik. Tam + Nao görüntüsü gfs nin canı sıkılıyor model sonu ne yapacak acaba
17-18-19 sistem indirmeye calisiyor 2 gundurde basaramadi. ona hazirlaniyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
mehmet civan Daha henüz bir şey görmedik ki .

gorucez vade var.
-
Erken oldu
abi martta salinimi yazmissin heralde ki gucunu konumunu bilemezsin salinim varmi var nokta. tahmin basarili.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
tabi daha iyi gelecek o ayri bir durum
-
Estağfurullah abi ural öğlene göre çok daha sakin zaten kısa süreli bişeydi. Ama izlanda biraz aktif gözüküyor. Endeksler hafif negatif nötr kaldığı sürece ilerleyen güncellemelerde izlanda aktifliği azalacaktır diye düşünüyorum.
estagfurullahi yok senin o taraftaki bilgin deneyimin bizlerden iyi. belliki oraya calismissin senelerce sen yazinca ben daha rahat yorumlayabiliyorum o yuzden rica ettim