Tahmin ettiğim karıştırdığını abi
suanda karla karisik yokmu orada dew point uygun ruzgar hamleside var ara ara atmasi lazim bak bakalim bi camdan.
edit: bu seferde kutle yok radarda. arac varsa 2 dk cikiver 20 km kuzeye
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTahmin ettiğim karıştırdığını abi
suanda karla karisik yokmu orada dew point uygun ruzgar hamleside var ara ara atmasi lazim bak bakalim bi camdan.
edit: bu seferde kutle yok radarda. arac varsa 2 dk cikiver 20 km kuzeye
hele sukur ya pozitif odakli biri cikti sukur. gece guncellemesinden beri karnima sancilar girdi. hayir bildigi halde etkileniyor insan negatiflikten. saol Polis01 bir nebze olsun icimize su serptin
dur ya ben yanlis bakmisim karla karisik gosteriyor sabah icin. kar var gibi 850 yaniltti beni sen yuksektesin ya sahi
ben 114 mt rede oldugum icin otomatik olarak gozum eksi 8 ariyor ![]()
dikey profili okumayi biliyosun dimi
Using ECMWF’s new ensemble vertical profiles
kar
Hayal kırıklığı da olabilir. Sabahki dersi de ektim.
Sabahlıycam. Son ihtimale kadar uyumayacağım mehmet civan 👀
ANLIK DURUM (10 Şubat - 04.01)2,5
Öğlenki meteogramlardan bahsediyorsan onlar weatherbell üyeliği gerektiriyor abi. Paralı veri
ben bununla ugrasiyorum bahsettigim program icin cok para diyor. bi proje taslagi hazirlayip bi yerlerden bi sekilde bi yolunu bulmam lazim
Climate Data Store
api bu program bundan otomatik veri cekicek. ama hangi veriyi nasil 2 haftadir cozmeye ugrasiyom
Şu an Kayapınar tarafında karla karışık yağmura döndü. 0.9 derece o taraf. Biz de 2.9 a düştük
ECMWF | Charts
surayi bi yer imlerine kaydet sen banada aksamki attigin grafikleri linkini atasana
edit: atarmisin ![]()
(biseyle acle ugrasirken dikkat edemiyorum hitabete kusuruma bakma)
Sahutt bu onumuzdeki sistemlerde alcagin konumuna gore eger biz bati faydalanamazsak direk sana yariyacak gibi duruyor. kibristan guney dogulu ab gordum bir kac senaryoda. suriyeyi guneydoguyu ihya eder. takipteyim. gelisme olursa buraya yazacagim. ![]()
vakit bulursamda su senin 0 dereceki yagmuru incelicem
Kupa maçları bir başka ya
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
premier lig cok garip championshipten sara yi aldik adam 40m e dogru gidiyor. adamlarin 2.liginin sonuncusu premier ligindeki kafaya oynayan takimi yeniyor. ![]()
Farklı forum içerisinden gelip misafir olarak takılanlar siz de hoşgeldiniz
![]()
Tek korkum ne biliyor musunuz ? Şu güzelim sistemin 1 max 2 gün sürecek olması.Gün sayısı artarmı diye takibe devam.Hayırlı geceler gfs contrrol kuvvetli negatif ao ile nötr fırlayan senaryo çiziyor takip edin derim
takipteyiz hocam
Hocam bunu atıp bizi umitlendiriyorsun. Bak kalp var sayın hocam. Açıklama bekliyoruz lütfen
burak hoca bu goruntunun potansiyelini biliyorda o yuzden atti o emojiyi. bir kac guncellemeye degisim gordu. modele direk bakilmaz onceki 2-3 ciktinin goruntusunu gittigi yeri bellersin aklinda ardindan o anki guncellemeyle karsilastirir bir sonrakini hesap edersin.
sinoptik tek bir goruntuyle ele alinmaz sinoptikler arasindaki degisimleri incelemek icin var modeller. kuvvetle muhtemel kotu bir senaryonun ihtimalini eledi burak hoca ben o emojiyi buna yordum
arkadaslar guzel gidiyor guncelleme lutfen yapmayin sunu. ![]()
ya arkadaslar ab ye takilmayin model bu 8 saat icinde degisecek zaten.
sistemi verse ne olur 228 de
Gfs bunu da vermemek için elinden geleni yaptı. sabaha düzelir inşallah . İyi geceler herkese
verdi o aslinda salman. soguk isi perdesi karadenizi gectigi an is bitmistir.