Vanspor’un otobüse saldırmışlar. Elazığ dönüşünde. Olmaması gereken işler
sebep ne ki. oncesi vardir onun.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVanspor’un otobüse saldırmışlar. Elazığ dönüşünde. Olmaması gereken işler
sebep ne ki. oncesi vardir onun.
kose vurusundan orkunun actigi ortaya bakin hem dikeyde hem yatada falso aliyor
3:45
mustafa28
milli takim suan bulundugu konumdaki en yuksek kadro degerine sahip takim.
yas ortalamasi 26. onumuzdeki 10 yilda bu takim ilk 10 a aday
28 | ![]() | 31 | 26.3 | 393.00 mil. € | UEFA | 1537 |
29 | ![]() | 26 | 26.6 | 166.20 mil. € | UEFA | 1534 |
30 | ![]() | 24 | 27.7 | 128.35 mil. € | UEFA | 1518 |
31 | ![]() | 23 | 26.8 | 130.55 mil. € | CONCACAF | 1516 |
32 | ![]() | 22 | 25.7 | 249.50 mil. € | UEFA | 1514 |
33 | ![]() | 25 | 27.9 | 92.70 mil. € | CAF | 1513 |
34 | ![]() | 29 | 25.5 | 158.20 mil. € | UEFA | 1512 |
35 | ![]() | 24 | 25.6 | 182.40 mil. € | UEFA | 1511 |
36 | ![]() | 22 | 24.8 | 4.41 mil. € | CONCACAF | 1504 |
37 | ![]() | 26 | 27.1 | 180.95 mil. € | CAF | 1496 |
38 | ![]() | 26 | 27.5 | 112.70 mil. € | UEFA | 1494 |
39 | ![]() | 26 | 26.4 | 208.60 mil. € | UEFA | 1490 |
40 | ![]() | 29 | 30.0 | 31.38 mil. € | CONMEBOL | 1488 |
SON DAKİKA
Kuzey Amerika’da Cayman Adaları bölgesinde M8.0 büyüklüğünde bir #deprem gerçekleşti. Büyüklüğü M7.6 olarak revize edildi.
Depremin ardından Amerika Birleşik Devletleri doğu kıyısı, Meksika, Bahamalar ve çevre ülkeler için “potansiyel tsunami” uyarısı verildi
depremin goruntuleri dusmedi bir turlu.
Bende 2024 nisan ayında hava güneşliyken kartal sahilde 1 saate dolu yağacak demiştim herkes benimle dalga geçmişti taaa ki gökten yarılma sesi gelinceye dek.... 😊😊 mehmet civan
bilirim. hepimize oluyor o surda o durumda olmayan inan kimse yok.
10 günlük GEFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
iste kara saplandigim balikesir tarafindaki kirmizi yer. o tepeye cikarkende adamin birine derdimi anlatmaya calistim nasil cikarim diye anlamayinca actim windy radari abi dedim biz burdayiz ben bu bulutun altina gidicem diye sadece 1 kisiye sordum dondugumde butun kahve benimle dalga geciyordu. haber duyulmus hepsi beni bekliyormus. kahvede surekli dalga gectiler benimle noldu olcum yapabildinmi diye...
zaten ben yuruyerek donmesem beni aramaya cikacaklarmis. giderken dediler ama cikma oraya diye
bu sabah bir daha denicem
station torosum olsa suan oradaydim. bu arabanin dingili kisa firildak gibi donuyor yoldan atiyor seni
Eren isin gucunmu yok coin icin yapay zekayla ilgili bise yazdin yapay zekaya sardin beni. isim gucum var bir suru vakit kaybettim neyse o kisimda lazim zaten biraz bilmek iyidir. kaciyordum senelerdir bulastim bende o furyaya. gecmis olsun
2. 2018 Vakası yaşamak istemiyorum
dimi 2 hafta boyunca 100 yilin soguklari karadeniz ustunde asili kaldi inemedi bir turlu. o benim en buyuk kirikliklarimdandir. cografyaciburak hocam 2018 di dimi o gunlerce hamle bekledik akdenizden olmadi.
Daha Çok GösterTanımam ama olmadık paralara oyuncu almayı marifet sayıyor kulüpler.
Nasıl olsa ödenemez boyutta olan borçlarını en olmadık zamanlarda devlet desteği veya yapılandırma imkanı doğuyor.
Nasıl olsa bizler gibi para dökerek ürün alanlar, maçlara gidenler var.
Bir arpa boyu yol gitmiyoruz iki iki dört..
Boşver gitsin,al birini vur ötekine
Not: Depar mepar hikaye abim,zeki klas ve akıllı olsun yeter.
Deli gibi koşmanın bir sonucu olamaz futbolda.
Sahada en hızlı oyuncu toptur.Akilli adamlar topu koşturur.
En iyi koşandan futbolcu olsaydı Uasin Bold olurdu,denedi ama olmadı
bakalim umarim fiyasko olmaz mustafa abi.
ben stoper oynardim. top daha karsi takimin defansindayken atacagi bir ara top icin en ondeki adamin kosu mesafesiyle kale arasinda aciya kosu atardim direk. onumdeki liberoyu donen topa markaj a yollardim kaleciye cik derdim top adamin ayagina inerken ben direk mudahale etmis oluyordum tabi hali saha baska bir durum lakin ben maclari izliyorum bazen pozisyon almayi akil edemeyen stoperler var. topun arkadasin kosan bek ler var. dedigin gibi abi futbol akil oyunu. yer tutmayi bilmedikten sonra husein bolt olsan yok.
Genel olarak Okan hocanın aklında üçlü bir defans dizilimi varsa hücum anında da oyuncuyu pas alışverişinde kullanabilir oyuncunun isabetli pas yüzdesi ligde kendi yarı sahasında %95 rakip sahada %92 Dünya Kupası elemelerinde rakip yarısaha pas yüzdesi %62 olması bana ilginç geliyor çünkü geçmiş lig performanslarında bile bu kadar düşük değil oyuncu takım kontra yediği zaman hızlı olduğu için çabuk defansa yerleşebilir diye düşünüyorum. Lig'de geçen yılı 33 maçta 10 sarı kart ile bitirmiş. Rotasyon veya ilk 11 için kötü olduğunu düşünmüyorum ha tabi lig farkının etkisi nasıl olur ona bir şey söyleyemeyeceğim
evet defansda hizli toparlanamiyoruz sanirim ondan tercih etti hoca ama 8m ne biliyim buyuk paralar bunlar bizim kluplerimiz icin. insallah faydali olur. yoksa memleketimizin parasi en nihayetinde. kendi piyasa degeri 5milyonluk oyuncuyu 8 e aldilar. ki genelde piyasa degerinin yuzde 25 altina alinir. ingiltere yapar bu pahaliya alma isini oyuncuyu yaglar paklar 2 katina satar kendi butcesini yukseltir. ama biz o durumda degiliz ki bilemedim bende yasicaz gorucez. arastirma icin saol. ligde ve dunya kupasinda zor takimlara karsi isabetli pas orani dusmus demekki kendi ligi ortalama altinda
selamlar. dogru duzgun bulut olmadigi halde bu aksam balikesirde merkezde yagmur hic durmadi. gun boyu 8km etrafim kar dunden beri baya yagiyor erimede yok mahsur kaldigim tepe 50 cm i gecmis
hayirli geceler
uyuyanlara ve uyuyacaklara allah rahatlik versin.
bu topic e beni kaydedin bunlar sonra bende faal olucam mustafa28 kardesimin sorumlu oldugu sayfasinda
O kadar da değil
Akşam millet uykuya yatınca uyarı verdiler,sabah kalkanlar diz boyu karla karşılaştı
abi suanki patern varya ufak basinc degisimleriyle mini 1987 e aday. cunku izlandadaki 10mb lik bir basinc dusumu iskandinavdakini 5 mb yukselticek asagin asorda kafasini uzaticak 5mb da o artar. ihtimal kucuk ama ben o aradaki ab dediler ya hani onu gordugum an direk aklima 1987 geldi. ben dedim bu sinoptigi bi yerden hatirliyorum ama nerden dedim bi ararttim 1987 cikti