- Resmi Gönderi
Sahutt a varsa atar
Bende yok dayı . Weatherx’e bakarım şimdi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahutt a varsa atar
Bende yok dayı . Weatherx’e bakarım şimdi
26 ARALIK
GEM
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
İCON
GECE GÜNCELLEMESİ
03-120 ARASI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
boylede bir durum var. anlayan bilen arkadaslardan yorum alsak seviniriz
Şartlar aynı bugünkü gibi rüzgar karayel var bütün yağış Batı Karadenize İstanbul olarak maalesef kuru soğuktan öteye gidemez.ayin 2 sinden sonra ısınma var zaten kısaca kar zor İstanbul'da geçmiş olsun.
Şartlar aynı bugünkü gibi rüzgar karayel var bütün yağış Batı Karadenize İstanbul olarak maalesef kuru soğuktan öteye gidemez.ayin 2 sinden sonra ısınma var zaten kısaca kar zor İstanbul'da geçmiş olsun.
hocam bu -40 dan otesine pek akil sir ermiyor. modellerde cozemiyor daha bunlari. ama ben degdigi yerde deniz ve gol varsa ortaligi karistirdigina cok sahit oldum. yorum icin tesekkur ederim ama biraz kesin karamsar gordum sizi. ![]()
İstanbula hangi rüzgar lazım o zaman
hocam bu -40 dan otesine pek akil sir ermiyor. modellerde cozemiyor daha bunlari. ama ben degdigi yerde deniz ve gol varsa ortaligi karistirdigina cok sahit oldum. yorum icin tesekkur ederim ama biraz kesin karamsar gordum sizi.
Siyah bir çizgi kalın kontür denilen soğuk havanın bizim buraya çökmesi 528 dam olabilir
hocam bu -40 dan otesine pek akil sir ermiyor. modellerde cozemiyor daha bunlari. ama ben degdigi yerde deniz ve gol varsa ortaligi karistirdigina cok sahit oldum. yorum icin tesekkur ederim ama biraz kesin karamsar gordum sizi.
İzobarların yönü ters hocam, sistemin geliş yönü uygun değil. Marmaranın doğusu belki kurtarır, batı karadeniz kopar ben onu görüyorum şu görüntüde.
İstanbula hangi rüzgar lazım o zaman
Yıldız olsa kütleler direkt dalacak Karayel İstanbul'a yaramaz kolay kolay
Hocam Deniz köpürse bile bize kırıntısı gelmez karayel yaramiyo
İzobarların yönü ters hocam, sistemin geliş yönü uygun değil. Marmaranın doğusu belki kurtarır, batı karadeniz kopar ben onu görüyorum şu görüntüde.
108h ama bu o izobarlar ne malum o zamana. tesekkur ettim hocam ![]()
Siyah bir çizgi kalın kontür denilen soğuk havanın bizim buraya çökmesi 528 dam olabilir
Peki 528 dam olursa ne olur
Peki 528 dam olursa ne olur
beni kurtarmaya gelin o zaman.