Hocam Bayrampaşa çatılar 10 cm oldu
15 cm olucak o zaman ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam Bayrampaşa çatılar 10 cm oldu
15 cm olucak o zaman ![]()
DEK'ler kuzeyden güneye inene kadar eriyor resmen inanılmaz yani nerdeyse 2 saattir aralıklarla dek bandındayım asla yerler tutmadı o kadar haftalardır sistem takip ettik inşallah durum değişiyor moraller yerlerde
ortuyu alirsin sende birazdan
Hocam burda zaten yerde bi 5 cm var üzerine eklesek 15 falan olur o zaman
orda olsam bilirimde. gelen bulutun gucunu olcemiyorum. bulut kalinligina bakiyorum. lakin dikey hamleler var bir anda derinlesip yada incelebiliyor.
Hocam Bayrampaşa ne olur
onumuzdeki saatlerde yogun kar 5-10 cm direk. bak bakalim bi camdan.
Film daha yeni başlıyor öyle değil mi hocam
evet ![]()
Yönü farklıydı bize döndü mehmet civan abi
![]()
Uyuya kalmışım az önce uyandım
transfer zamanlarini ayarlayamadilar. ![]()
Şimdi eve geldim genel Kocaeli durum bilgilendirmesi yapayım. İzmit çarşıda neredeyse hiç örtü kalmamış. Kartepe civarında çok az da olsa bir örtü var. Derince merkezde ince bir örtü var. Kaşkal-Yenikent-Sırrıpaşa civarında 4-5cm kadar örtü var.
sen dinlen biraz guzelce uykunu al bence![]()
Fena sıyırıyor beni gene ya korkmaya başladım bu sistemdende
sen 3-5 kat giyin. sariyer beykoz besiktas umraniye atasehir. bogaz hatti ve anadolu yakasinin batisindan itibaren show basliyor. direk 1 saatte min 5 cm ve uzeri koyar gibi. agir tipi geliyor
Athena mac sirasi farketmemisim daha yeni gordum mesajini bi bakayim.
gece 03.00 e kadar tek tuk yakalarsin ardindan sistemin hamlesiyle ve ruzgarin donmesiyle sabaha karsi kuvvetli ardindan artarak en fazla 1-2 saat aralikli 45 dbz lik dek bantalri minimum 36 saat dovecek kocaeliyi. dahasida var. dek bantlari girdigi an firtina ile birlikte tipi ile iri taneli karisik saf kar. gorus mefafesi 5-10 metreye kadar duser. 30 cm rahat i gecersiniz diye dusunuyorum onumuzdeki 2 gun. ama bu durum her saat degisiyor tabiki fakat genel gorunum bu suan.
mehmet civan Abi Kocaeli için ne düşünüyorsun gecenin ilerliyen saatlerinde ben aksiyon başlar diyorum
Athena mac sirasi farketmemisim daha yeni gordum mesajini bi bakayim.
kutleler derinlesiyor istanbul. 03.00 e dogruda yatayda hacimlenir. gelsin 40 dbz ler. size gelsin ki bizede gelsin
Günay olmasa 5 likti bu maç günay tuttu zaten bu kadar maçın içinde GS 60'a kadar gol atamazsa okan osimhenleri falan komple alır oyundan
aynen dedigin gibi oldu hepsini aldi osimhen dahil.
Batı Karadeniz ne olur yavaş yavaş kütle oluşuyor ama çok uzakta bu gece iyi kar görürmüyüz
2 saate baslar gece 02.00 den itibarende duzce ardindan butun bati karadeniz yogun kar olur diye tamin ediyorum.
gozum mgm de. bir uyari daha gelmezmi guney marmaraya biz seyredicezmi yani. hemde bu sistemde. en sevdigimiz kosullar.