mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Geçenlerde x adlı bir tahminci , zonal rüzgarların kuvvetlenmesinin Ao ve Nao nun pozitife gitmesinin şiddetli kutup soğuklarının bize gelme ihtimalini yükselttiiğini söyledi. (:

atiyorum belki 2019 da tam o paternde sistem almisizdir ondan yazmistir

noai kis yagis ve sicaklik ongoruleri +-%95 tutarlilik gosterir. +-%5 lik kisminda ise sapmalar gerceklesebilir.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Eren hocam

ustteki simdi gelen sinoptik alttaki sabahki

gfs yi bu konuda seviyorum en kucuk degisikligi 2-3 saat icerisinde yansitiyorlar sinoptige

Sistem mi var

yagis var. avrupa ustundeki 9 gibi sanirim 500 deki bolunup guneye giden kismi azor un guclensinden dolayi biraz torpulenebilir. bu tur durumlarda anadolu etrafi havaya ve yere nazaran daha ilik deniz suyu ile kapli ve ortasinda daha soguk kara parcasi oldugu icin miknatis misali cekiyor soguklarin bir kismini ab uretiyor akdenizde. biz sadece soguklarin guneye inmesiyle sistem almiyoruz. cografi konumumuz ve karaparcasinin ozellikleride etkiliyor

selamlar ahali.

3 gunluk yogunlugum vardi. hallettim geldim.

15 ta gozuken sistemin 2-3 gun daha acelesi olabilir. sistem modellerde gosterdiginden daha guclu olur 15 sonrasi icin iyi olur.

Sinan abi geldim ben Selam birsey demistin bana sen musait olunca bakalim ona

eger yaparsak tam yapariz Hasan61 benim ozelligim o bir isi ya tam yaparim ya hic yapmam. neyse burada konusyalim bunu ortak bir platformda topluca degerlendirelim. app konusunda ben varim. istiyorumda isin gercegi. yani ben arkadaslarima falan bakin ben bu sitede su su pozisyondayim deyip bununla gurur duyabiliyorsam bizler icinde elimden gelen herseyi yaparim sorun yok buyuklerimize anlatiriz hesabimi kitabimizi yapariz ufak bi app ile baslar gerekirse ecm de gfs den kendini gucelleyen proces lere hatta daha fazlasini bile yapariz. gereken tek sey takim olabilmek ki biz bir takimiz zaten hepmiz yani en azindan ben oyle dusunuyorum kendimi buranin bir parcasi olarak goruyorum.

(ai ile cok deneyimim yok mesela genc olarak sen yapay zeka kisminda arastirirsin. kodu yazariz kod problem degil cok fazla app yapmadim ama embedded operating system architecture im ben laf aramizda (: .)

Bir projem var abi onu bitirim Yaparız bir şeyler. Ne üzerine işleyiş nasıl olacak sen onları istersen kafanda bir kurgula yazıya dök bana dönüş yaparsan bir şeyler düşünürüz abim ☺

nasil bir isleyis olacak ? soyle bir isleyis olacak ; oncelikle bir talep olacak ortakca hepimizin onayi ile. ardindan isterleri belirlenecek sonra bir sablon ortaya koyulacak. programlama kisminda ki ekip bu sablonun isterlerinin kabiliyet yeterlilikl is gucu vs cercevesinde sinirlarini ilk surum icin analiz ve tespit edecek. bir demo yazilacak. ardindan barindirma ve maliyet ihtiyac ve karsilanabilirlik kriterlerine gore demo uzerinden ilk surumun nitelikleri ve kabiliyetleri cercevesinde programin bize sunduklarinin gereklilikleri tartislacak. suan kullanilan bu tur app ler ile karsilastirmasi birde ne gibi farklari olmasi gerektigi ne yenilikler sunmasi gerektigi konusunda bir ortak karar benimsenecek. sonra beta surumunu yayinlanacak. alinan feedback ler cercevesinde gelistirmeye devam edilecek. hasan program yasayan bir projedir. ihtiyaclari vardir. devamliligi soz konusudur. belirlli plan cevrcevesinde tedavulden kalkana kadar bu cevrim dongusu devam eder. misal havalarinsesi.com :) surekli arkada birileri birseyler yapiyor guncellemeler geliyor varsa hatalar gideriliyor dimi. bir finans, teknik, yonetim, denetim, yetkili ve kullanicilari tarafi var. komplike bir is bu ben sana dondum sen bana dondun olmaz Selam

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.