selamlar arkadaslar iyi forumlarrrrrrr... 
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
ben yazlari bu yasima kadar genelde gure altinolukda gecirdim samet bu sene ilk defa bursadayim rahat ettim diyebilirim

-
Sinan Eren THE_AZOR Sarp Özdoğan Zonguldakli67 mehmet civan ve tüm ahali
Ben hariç olmak üzere, içtimaya )
mgm disindakiler ucretli oluyor heralde abi. ben bilmiyorum baska
-
iyide reklam engelleyiciyle onun ne ilgisi var onu anlayamadım reklam engellme resmi neden göstermesin engel olsun
siteden link aliyor ya belki o linkleri block luyordur blocker reklam diye. ajax la alakalida olabilirkodu gormem lazim

Mahmut Sami yi etiket atalim gelince o bilir ne oldugunu -
kanka biraderi çağardım dedim anlattım durumu . birraz komik gelecek ama reklam engelleyici var pc de google uzanısı olarak birde VPN var .. reklam engelleyici pasif duruma getirdim
sorun çözüldü :D şaja gibi
hmm ok izin sorunu. o tarz proxy aplikasyonlari bazi izinlere mudahale edebiliyor. veri trafigini sinirlamak icin bazi optimizasyonlar yapiyor kendi makinesinde sayfayi ilk actiginda bu resimleri senin onbellegine kaydettigini varsayip diger yenilemelerde gondermiyordur senin on belligindede o resim dosyalari yok ise acmiyor olabilir ben oyle dusundum de farklida olabilir
hallolduysa ok... -
birde gecen gun senin masaustunu gordugumde bu isletim sistemlerinin bir ayari var bellek alanindan tarasarruf etmek icin bazi ozellikleri kapatiyorsun hizlansin diye o ayarlarin ilede ilgili olabilir. sen bi bastan temp i bosalt bakalim adim adim gidelim madem anlayan biri gelene kadar
-
ben senin kullandigin browser cozunurluk sorunundan kaynakli oldugunu dusundum. fakat attigin resime bakinca sanki temp i bosalt diyor sana browser ben ole anladim bu bir onbellek sorunu ama tam bilemiyorum. izinlerle alakalida bir problem olabilir. en iyisini teknik arkadaslar anlar
-
ordan daldık şeye. garip bir durum
simdi gelir biri ustat anlayan aksam vakti ya yoldalar yemekteler
-
-
sibirya icin hep gec gelir derler. bakarsin bu sene erken iner baskan. cok aktif olmadigi 3-5 senelik periyod larin ardindan erken uyanma eglimi varmidirki tarihte ? vardir illaki...
-
İyi günler HS ailesi
:olumlu:
nasilsiniz aybars hocam iyisiniz insallah -
selamlar arkadaslar. iyi gunlerrrr
-
downburst
oguzhan kibris ne durumda siz zaten aliskinsiniz heralde sicaga nem e
-
bilmem bayadır telefondaydım
gecen guncellemede oldu sanirim o
-
Pc için bildirimler değiştirilmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bir hafta on gundur falan bole degilmiydi eren.