mgm uyariyi erken verdigi icin bugun yazma geregi duymadim yagis kuvvetini ve etki alanini genisletti. marmara geneli ve ozellikle kuzey batisi ic ege ve ozelikkle egenin guneyi bugun ve yarin icin olan tahminin mgm nin aynisi
(isim yogun hizli hizli yaziyorum gerekli duzeltmeleri yaptim)
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
İç ege afyon uşak denizli ve cevreleri bilecik merkez dahil ozellikle guney kesimi yarin sabahtan itibaren yer yer zayif ogleden itibaren kuvvetli ve kisim kisim siddetli yagislara maruz kalabilme durumu olabilir dere yataklari dag yamaclarinda bolgesel olarak bilinen kucuk su yollari cevreleri DİKKAT
-
Saglik problemlerinden oturu gec kaldim bu sisteme kusuruma bakmayin
-
Selamlar. Suanlik daha bir calisma yapmadim son durumlari aksama dogru ilgilenenler icin bolgelerine yazacagim. Ama birseyler var
-
bu sene sistem kovalamaya erken baslariz...
-
7 ağustos balıkesir altınoluk yagisli mi
agustos girsinde bakalim birseyler var gibi amma whisper ustadin da dedigi gibi yaz gunu kisa benzemiyor karasizlik cok afet beklerken gunes acar yarin hava guzel denize gideyim dersin sel alir
-
Hayırlı günler Mehmet.
hayirli gunler ustad
gunaydinlar ahali -
Rüzgar İstanbul taraflarında kuzeyli şuan yağış alıyor doğusu bir miktar. Karadenizin batısinin iç kesimlerinde daha guneyli şuan 1-2 Saate kuzeye dönmesiyle yağış başlar gece saatlerine kadar devam edecek. Mgm herhangi bir uyari uyarı koymamış.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. egeden kuzey dogu yonlu ilk kutleler gecti. 45dbz lik kucuk bir kutle vardi 30dk once max 30km capinda bursa kocaeli tarafindan kuzeye cikti en yukaridaki turuncu olani. kostence taraflarinda 53-54 ler var
-
eee geldik persembeye bakalim bugun neler olacak.
gunaydin arkadaslar... -
-
İzmir ve Balıkesir 43.3 derece ile tüm zamanların sıcaklık rekorunu kırdı...
imzamizda bosuna yazmiyor
bize kulak verin. haberiniz olsun
HAVALARINSESi... -
Az daha sabır
tabi mis gibi 1000m rakimdasin mustafa abi..
simdilik gece rahat etsende yarin gunduz sanada var bir surpriz ama senin bolge persembe aksam gelecek ilk se rinleme. persembe gunude 35-40 arasi seyredicek -
Aynen, bu gece ve yarın geçseydi biraz serinleyeceğiz.
abi yarin aksam bu saatlerde 35 yakin siz 30 da takilabilirsiniz 3-4 saat ruzgarin kuzeye donmesi ni bekleyecegiz. birde kuzeyden serinlik tasiycak falan guney olarak biz 1e dogru 30 un altina anca duseriz. simdi misal bir antalyali icin bu gece sicakliklari normal olabilir hem aliskinlar hemde klima kulturu artik ev bazinda oldukca yaygun. bizler icin boyle degil klima acsak hasta oluruz. acmasak bir dert
ben suana kadar yazlari genelde korfez de gecirdim 40 derecede olsa orada orada acarsin denize karsi pencereni pufur pufur eser. ya arkadas bu balikesir merkez nedir boyle hem suan balikesirin en basik bolgesindeyim etrafim apartman dolu ve zemin kattayim.
-
25 Temmuz - 21.20
Balıkesir
Açık
30,6 °C
1008hPa