Bayramda İstanbul’dasın nasip biz İstanbul’a uzağız Mehmet bir dahakine denk geliriz İnşaALLAH
bir daha geldigimde yazayim sinan abi musait olursan bende isterim. malum saglik durumdan oturu bir ayagimiz istanbulda artik.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBayramda İstanbul’dasın nasip biz İstanbul’a uzağız Mehmet bir dahakine denk geliriz İnşaALLAH
bir daha geldigimde yazayim sinan abi musait olursan bende isterim. malum saglik durumdan oturu bir ayagimiz istanbulda artik.
İstanbul dahil, Balıkesir senin memleket, Bilecik, Ankara, Eskişehir ve birniac yer daha var aklımda kalmadı..
Lakin Bilecik'te annesini kurtarmak için suya atlayan kişi yaralı çıkarılmış, maalesef annenin ise daha ileride cansız bedenine ulaşılmış
![]()
![]()
İyi bayramlar hoşgeldin ..
Görmedim demezsin artık sende yaşamış oldun Mehmet
hosbulduk mustafa abi.
bu sene sukur her seyi gordum iyi bir senydi olmaya devam ediyor. bu arada sel olmus sanirim bazi bolgelerde. gecmis olsun
bayraminiz kutlu olsun arkadaslar. istnbuldaydim 2 gun inanilmaz hava olaylari oldu dun gece sabaha kadar uyumadim. daha once boyle bir simsek yildirim aktivitesi gormemistim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle aniden kapanan havaların hastasıyım ya
bende cok seviyorumda arda basinc degisiminden bas agrisi basliyor bende ama yinede seviyorum. hatta hatta ne gariptir ki artik gelen yagis hakkinda bir fikrim oluyor agrinin siddeti ile dogru orantili diyebilirim. eger gunler oncesinden basladiysa vay halimize
buyuk sistem yolda demektir ![]()
Hayırlıı akşamlar abim sana ve herkese
hayirli geceler mustafa abi ve 
bursada ruzgarin etkisiyle nistepeten serin bir yaz gunu var.
selamlar arkadaslar
son resim ayvaliga benziyor arda. ayvalik merkezin sonuna dogru liman tarafi aynen boyledir
gunaydin arkadaslar selamlar...
mustafa abi usenmedin be.
ben senden onde edeyim dedim amma yalan yok elim ermedi ![]()
konu iyi oldu buradan samet in ve paylasim yapan diger arkadaslarin yazilarina ulasabiliriz.
buyrun SameT.
hocam mikrofon sizde paylasimlarin cevap ve tepki almiyor diye sakin birakma mutlaka okunuyor ve zamani gelincede donulup okunur.
yasin nerelerdesin gozlerimiz hep seni ariyor. UsTaD
Usta sanatçı Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın 84 yaşında yaşamını yitirdi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
basimiz saolsun. filmleriyle buyuduk...
2-3 gun once cumhuriyet sonrasi bir koye ogretmen atandigi bir filmi seyretmistim zamaninda buyuk islere imza atmis bir sanatciydi kendisi
gunaydin arkadaslar afet bolgelerimizde cok sukur az hasarla atlatilidi dunku yagislar bugun tekrar devam ediyor azda olsa risk. iyi gunler iyi forumlar herkeze