Bunalttı iyice nem yahu
bursa bugunde bunaltici
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBunalttı iyice nem yahu
bursa bugunde bunaltici
bursada 10 dk dir yagmur yagiyor
Çok değişik bir hava var dışarıda. Bulut neredeyse yok ama şakır şakır yağmur yağıyordu 5dk önce. Yerlerde ıslanmadı. Bayağı dengesiz.
bursada cok bogucu sicaklik yuksek degil ama bunaltiyor
gunaydinlar efendimmmm....
benim basim yine agriyor hafif hafif yagismi geliyor arkadaslar nedir durum. isten gucten kafayida kaldiramadik kac gundur hic birseyden haberim yok ama geliyor birseyler heralde
Hayırlı günler herkese
hayirli gunler mustafa abi
selamlar arkadaslar...
yalovanin batisinda simsek aktivitesi cok yuksek
Hayırlı sabahlar
gunaydin baskan. gunlerdir bekledigimiz gun geldi catti. bugun bizlerin bayrami umarim herkezin gonlune gore olur
ben pek oraj kelimesini kullanmam oraj bircok faktorun bir araya gelmesiyle gerceklesenen bir durum ama suan 3 altin kosulu gerceklesmis bulunmakta firtina, surekli simsek ve gokgurultusu (yildirim sart degil
), guclu yagis
![]()
![]()
![]()
her yer golet gibi oldu. bursayi seviyorum
(derken yakinlara yildirimda dustu) ama gokgurultusu hic durmuyor siddeti gecen istanbul daki gibi degil fakat surekli gok gurultusu var
guzel bir kutle yakaladi gorukle
basladi sukurler olsun. kazasiz belasiz insallah.
5 dakika o serinlikte yurudum islandim yetti yazin sicagini attim. yalniz simsek aktivitesi yuksek baya
bursada arada yagmur damliyor. agustosda marmarada dag eteklerindeki koylere dikkat bu bolgede 3 denizdende etkileniyoruz. ornegin onceki senelerdeki kestel sel i asagi yukari bu sartlarda gerceklesti.
yagisin tadini cikarin aksama kadar bizimle gibi
bursada gok gurultusu basladi hava kapali...
gunaydin arkadaslar