Köyler kasabalar ne durumda Enes hep şehir merkezlerinden haber alıyoruz. Ulaşılamayan köyler vardır dağlar tepelerde oralarda durum nasıl senin haberin olmustur
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
hataya gelmek durumunda kaldım burdan erzak falan götürdüm mehmet abi
Allah razı olsun senden
-
Buralar çok kötü 20 bin ölü bile çıkabilir Allah göstermesin...
Sen neredesin enes
-
Abi yollari kapatmamak için gitmiyorlardır. Zaten çok yoğun durumda. Ünlülerin gitmemesi daha iyi. Sadece yardım edecek insanlar gitsin zaten. Gereksiz yere kalabalık olmasın
Harunum göçükten çıktım ben 99 da ankaradan arabasının arkasına küreğini kazmasıni atmış gocuklerden kayan yollardan kırık camiyla gelmiş bir abi sayesinde. Bir kişi bir can demektir bir battaniye 3-4 can
-
Daha çoğu yere yardım ulaşmadı çok artacak bu sayı hatta malatyada bir binaya yardım ederken diğer olan depremle yanındaki bina yardım edilen binanın üzerine göçmüş arama kurtarma yapan ekiplerde enkazda kalmış durum aşırı vahim
Gokhan sabahki konuştuğumuz miktarı geçti can kaybi
Yok ya ülkemizde sürekli bir afet herkese bir karavan şart arkadaşlar sel oluyor yangın oluyor türlü türlü afetler yakamızı bırakmadı, benim artık suanki hedefim bir karavan duzup ilave yakıt deposuyla günes pillerile içerisinde çeşitli iletişim kanallarla donatılmış. Bu gibi durumlar çekilecek şekilde bölgeye ya hiç bir şey yapmasam 3 bardak sıcak
verilir afet görevlilerine. Bizim ülkemizde şart arkadaşlar.
-
Kızılay bugün kan bağışı limitini 2 katına çıkararak 40 Bin ünite kabul etmiş. Güzel ülkem güzel insanlarım
Bu arada yeri hic değil ama yaz yangınlarında teknesinde atlayıp bölgeye giden unlulerimiz den varmi oralarda aracıyla yardıma giden orada olan moral vermek için olsun yardım için olsun topluluğun bilinçlenmesi açısından? ben suanlik görmedim gibi.
-
Bu arada depremlerin daha devam edebleceginden bahsediliyor. Uzun yıllardır faal olmayan Harekete geçen bir sismik boşluk var. Artcilari kasdetmiyorum
-
Elden gelen neyse yapalım.
Bir yazı da olur,maddi bir yardım da olur ,giyim kuşam,yiyecek her şey olur
Allah bir daha yaşatmasın böyle bir afet
Vallahi abi hani aramızdan biri çıksın gidiyoruz desin ben geliyorum abi direk.
-
Hemen babamın odasına geçtim baba uyan Bi yerler yıkıldı çok büyük deprem oldu dedim nasıl dedi bir anda oda baba merkezden uzaga şok dalgaları 2 dk ya yakın deyince babamda eyvah 8 dedi yataktan fırladı geçtik TV nin başına elden ne gelir babam artık yaşlı validemde rahatsız eğer 2-3 sene evvel olaydı yine giderdik ama şuan kipirdayamiyoruz içim içimi yiyor çok zor bir durum ve cumhuriyet tarihin en buyuk felaketinden ziyade dünya tarihinin sayılı felaketlerinden biriyle karşı karsiyayiz
-
Bir oyun oynuyorum online gece 4.17 de arkadaşım oyundan abi 2 dk dır sallanıyoruz hala durmadı dedi. Nasıl yani sen nasıl yazıyorsun dedim yavaş sallanıyoruz deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. O an çok büyük bir deprem olduğunu merkez üssünde uzak olduğunu anladım çünkü bu kadar uzun bir sallanti çok büyük bir depremin alametidir ancak. sanırım buraya yazdım ilk dışarıya az önce Bi bakayım dedim kar yağdığını unutmuşum o andan itibaren. Can kayıplarımız şuan yüzde ne kadardır bilmiyorum ama küçük bir kısmı arkadaşlar
-
Maalesef şu ana kadar 284 kişi hayatını kaybetti ve 2000 kişiden az ölüm beklemiyorum ne yazık ki maalesef ki keşke iyimser olabilsem
Çok daha fazla olabilir
-
Deprem bölgesinde 1710 bina şuan göçük statüsünde. Can kaybını bölgedeki insanımızın hassasiyeti açısından yazmayı uygun bulmadim sizler paylaşabilirsiniz
bir hayli fazla ve dahasida olacaktır. Son yılların en büyük felaketi ile karşı karşıyayız geçmiş olsun. Çok zor zamanda çok zor şartlar altında gerçekleşti bu vahim afet. Ve sonuçları çok ağır. İlk gelişmeler bu sekildeydi
-
Malatya da yoğun kar yağışı başladı
-
Tarihi kahramanmaras kLesinin surları artık yok depremde yikilmis
-
Kandilli nin 2. Revizesi 7.7mw
Cozumlemeler geldikce depremin şiddetinde pozitif yönlü değişimi söz konusu,