- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
24 Aralık 2020 Adilcevaz-Bitlis
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler herkese
24 Aralık 2020 Adilcevaz-Bitlis
Hayırlı günler herkese..
selamlar arkadaslar. iyi gunlerrrr
Hayırlı günler
Hayırlı günler herkese..
selamlar arkadaslar. iyi gunlerrrr
Hayırlı günler
İyi günler HS ailesi
İyi günler HS ailesi
:olumlu:
nasilsiniz aybars hocam iyisiniz insallah
Çin'in tüm uyarılarına rağme, ABD Meclisler temsilcisi başkanı Nancy Pelosi, Tayvan'a uçakla iniş yaptı. Ayrıca ona 8 adet F15 uçağı eşlik etti. Çin hava sahasını kapattı ve sirenler çaldı. Sonunu iyi görmüyorum, bu arada Çin'den ilk yaptırım geldi. Çin Tayvan ile gıda ticaretini keseceğini duyurdu.
Bir yandan sonbahar yaklaşıyor diye sevinirken, bir yandan da okulda yaklaşıyor diye üzülüyorum her sonbahar mevsimine yaklaşırken stres oluyorum
Adam gibi Adam abi. Sınce 1973
ordan daldık şeye. garip bir durum
hocam paylaşılan resimler açılmıyor
ben gorebiliyorum pc den
Bende de görünüyor Samet
Telden bakarım ama..
ben göremiyorum alla alla küçüçük bir yarım cm birşey var orda o yani tıklıcak biryeride yok .
telefondan baktım görünüyor direkt açıl bir şekilde pv de resimden başha herşeye benzeyen birşey var. png yazan yerede tıklanmıyor. pc demi sorun var ? yoksa sitenin günvellemesinde falanmı ?
The content cannot be displayed because it is no longer available.
ordan daldık şeye. garip bir durum
simdi gelir biri ustat anlayan aksam vakti ya yoldalar yemekteler
ben senin kullandigin browser cozunurluk sorunundan kaynakli oldugunu dusundum. fakat attigin resime bakinca sanki temp i bosalt diyor sana browser ben ole anladim bu bir onbellek sorunu ama tam bilemiyorum. izinlerle alakalida bir problem olabilir. en iyisini teknik arkadaslar anlar
bitmiş aga bilgisayar. böyle çok olduda ben farkına varamadım normal geliyordu .. pc bitmiş
birde gecen gun senin masaustunu gordugumde bu isletim sistemlerinin bir ayari var bellek alanindan tarasarruf etmek icin bazi ozellikleri kapatiyorsun hizlansin diye o ayarlarin ilede ilgili olabilir. sen bi bastan temp i bosalt bakalim adim adim gidelim madem anlayan biri gelene kadar