Soğuma devam ettikçe kütlelerin etkinliği ve yağan kar in kalitesi artiyor
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gebze yi de ilave edin yav
Sayın valilerimizin idealist yaklaşımları olabiliyor Mustafa abi eğitim öğretim hususunda özellikle. Kocaeli de kırsal yerleşim diğer illerimize göre zayıf ise atmosfer son sözü söyleyene kadar bekleme opsiyonlarıni kullanmak isteyebilirler sistem bu şekilde devam ettiği taktirde eğitim öğretim amacı ile risk almayıda hiç bir vali değil hiç bir anne baba tercih etmez zaten
-
Kocaeli de tatil olacaktir
-
Bursa rakım 330 m öyle saçma bi kar yağıyor yağmasa daha iyi bedava kurusoguk bumuydu sistem sistem diye beklediğimiz yaw
Hocam ciddimisin gerçekten? Sistem daha tam anlamıyla girmemisken sikayet etmek için biraz erken değilmi sizcede
-
Sistem boyunca orda kalın hocam. Bursa İnşALLAH bu sistemin yıldızı olur gibi özellikle yüksekler.
Hocam şuan pek üzerinde durulmuyor lakin dek koşullarıda git gide güzel bir hal almaya başladı sistemin ömrü 24 saat daha uzadı bu koşullara göre Marmara nin doğusuda nasiplenecek
-
Arkadaslar haberler güzel sistem marmarada etki alanını bir miktar genişletti ve dahada artacak gibi
-
mehmet civan hocam sizin tam rakım kaç ?
Hocam 141 fakat şuan ben 300 deyim
-
Karla karışık yağmur a döndü, hava şaşırdı ne yapacağına.
850 daha yeni yeni kendini göstermeye başladı ilk girişte olur alçagin karakteristik özelliğiyle alakalı bir durum.
-
Evet saat 17 ve Balıkesir merkeze ilk kar taneleri düşmeye başladı
hadi tartışmaya başlayalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akdeniz de 1007mb nin sağındaki kutleler Anadolu nun doğusuna yer yer konum ve yukseltiye bağlı olarak 3-4 günde 1 mt ilave edecek konvoyun ilk vagonları arkadaşlar. Solunda İzmirin üstünde girdaba girip Akdeniz ege iç kesimlere kadar besleyecek parça parça sürprizler yapacak kütlelerin oluşumunu görmekteyiz. Üstteki meşhur kırık cephe AB miz onu 3 asa 5 yukarı 2-3 gündür fırsat buldukça dile getirmeye çalışıyorum benim içinde bir muamma fakat gözlemler ve ölçümler ilk görünüm etkili bir AB olduğu yonunde. Akşam 17 den sonra tartışmaya başlayalım bunu
iyi forumlar...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemimizin ilk anlamlı kütleleri logaritmik boyutsuz eşdeğer yansıtma faktörü
için radar echosu 33 vermiş. Reflekte etmiş VS... Ölçmüşler işte metre tutmuşlar 33 desibel mış z ye göre
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Alcak girdabınin kirmizi renkli kısmındaki akımınin İstanbulun batısına bıraktığı yer yer sarı ve açık yeşil ortalama üzeri yagis
sıcak Alçağımizin merkezinde girdap akımınin gücü düşük iken balkanlar üzerinden gelen soğuğu karşılayan cephesinin kirilimini oluşturduğu kuzeyli sert akımını ve yağışı gozlemliyoruz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. AB mizi takip edelim kırmızı bölge ort 40 knt
-
Bu bir sıcak deniz AB si ve dikkat ettiyseniz ve 850 deki soğuklar dağılmadan direk iniyor. Entelektüel argümanina fazla sahip değilim lakin buradan bu soğukları yere paralel değil dikine sıkışacagı ve sistemin cephenin dikine karışım gösterdiği hat boyunca ağır yağışların olusabilecegini varsayıyorum yer yer 1 metreye oynayabilecek bölgeler olabilir. Yanlışım var ise düzeltip daha anlaşılır bir şekilde yazacak arkadaşımada şimdiden teşekkür ederim
-
Geçmiş olsun