mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

herkeze hayirli geceler. bugun gursu kestel tarafindaydim bursada. ogkleden sonra bir ara aracin termometresinde 33 u gordum. ben bir hata var saniyordum baktim en yuksek 31.4 girmis mgm. hata yokmus 1 derece oynayabilir konuma gore

ayhan hocadan ve kozan hocadan videolar geldi...

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

arkadaslar biraz inceleme firsati bulabildim cakir savunma sanayimizde bir devrim diyebiliriz. hava-yer, hava-deniz, kara-deniz, kara-kara, deniz-kara all in one bir platform. radar gorunurlugu cok cok dusuk neredeyse karayi suyu yalayarak hedefine ulasiyor. suru halinde atilabiliyor bu yonuyle cok yenilikci ve neredeyse muadili yok. motoru yerli ve hazir. sihalarimiz dahada tehlikeli artik. cok onemli bir platform diyebiliriz ileride adindan cokca soz ettiricek yanlis duymadiysam bu yil iverisinde ilk atis testleri yapilicak ve cok kisa bir zamanda envanterimize girer.

takip ettigim iyi bir kanal ilk aciklamalari derlemis.

ee iyi madem ben arada bakarim buralara.

yeni mini seyir fuzemiz hayirli ugurlu olsun. 150 km nin uzerinde menzili oldugu soyleniyor ki bu baslangic icin cok iyi bir seviye. teknolojik olarak cok ustun. ve muadilleride yok denecek kadar az. cok onemli bir kuvvet carpani. !

nerde :hs: nin savunma bakani (arda) ? ArdaAlper savunmamizi boslamayalim yazda geliyor hazir. :)

samp-t icin gelismeler var cumhurbaskani recep tayyip erdogan bulusmasinda fransa ve ingiltere baskani ile cok olumlu gorusmeler yapildigini acikladi gecenlerde. bu cok cok cok cok onemli arkadaslar. bu projede teknoloji ve uretim ortakligi anlasmasi parametreleri var. dogudaki harekatlarimiz neticesinde (haksizliga ugradik )ustu kapali ambargolar ile askiya alinmisti.

samp-t icin bulabildigim en kaliteli icerik bu